Ceo svet se pita zašto se glumci iz "Prijatelja" nisu oglasili povodom smrti Metjua Perija: Ovo je razlog!

30.10.2023

17:30

0

Reakcija koja se najviše očekivala još nije stigla

Ceo svet se pita zašto se glumci iz "Prijatelja" nisu oglasili povodom smrti Metjua Perija: Ovo je razlog!
"Prijatelji" - Copyright Profimedia

Nakon vesti o smrti glumca Metjua Perija, koji će ostati upamćen po ulozi Čendlera u seriji "Prijatelji", oglasili su mnogi iz sveta šou biznisa.

Glumica Gvinet Paltrou je na svojim društvenim mrežama napisala da će zauvek pamtiti jedno leto provedeno s njim. Čuvena pevačica Adel je nakratko prekinula koncert, a mnoge kolege i obožavaoci se putem društvenih mreža opraštaju od prerano preminulog glumca.

Međutim, reakcija koja se najviše očekivala, od njegovih kolega iz serije "Prijatelji" još nije stigla.

Profimedia
 

Kako prenosi Dejli Mejl, najverovatniji razlog je taj što petorka koju čine Dženifer Aniston, Lisa Kudrou, Dejvid Švimer, Met Leblank i Kortni Koks sprema zvanično saopštenje za javnost koje će uskoro podeliti.  

Očajni su

"Prijatelji" su se snimali i emitovali od 1994. do 2004. godine, a i dan-danas ovaj sitkom je jedan od najgledanijih širom sveta.

Kinsi Šofild, šoubiz dopisnica, za GB News je izjavila da "zvezde spremaju zajedničku izjavu", i da se očekuje da će je podeliti sa javnošću "u narednim danima".

Profimedia
 

- Prema navodima izvora, oni su očajni zbog smrti Metjua Perija. Kažu da im je bio brat kojeg su žestoko štitili u nekim od njegovih najtežih trenutaka. Oni veruju da je to neverovatno nepravedno, prema rečima jedne od prijateljica Lise Kudrou.

Takođe, niko nije očekivao da će se ovo desiti jer su osećali kao da je on na stvarno dobrom mestu jer je imao jednu od svojih najboljih godina - istakla je ova dopisnica.

Profimedia
 

Fotografi su uspeli da uslikaju Dejvida Švimera (Ros u "Prijateljima") ispred doma na Menhetnu, u nedelju, dan nakon Metjuove smrti.

Profimedia
 

On je izašao ispred kuće kako bi preuzeo dostavu hrane. Na glavi je imao kačket, lice je pokrio crnom maskom, a paparacima je pokazao dva prsta koja simbolizuju mir.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike