Najiščekivaniji film Tejlor Svift u isto vreme kod nas i u svetu: Priča o turneji koja je oborila sve rekorde (FOTO/VIDEO)

29.09.2023

17:00

0

Kulturološki fenomen se nastavlja na velikom platnu

Najiščekivaniji film Tejlor Svift u isto vreme kod nas i u svetu: Priča o turneji koja je oborila sve rekorde (FOTO/VIDEO)
Tejlor Svift - Copyright Profimedia

Najiščekivaniji koncertni film TAYLOR SWIFT | THE ERAS TOUR biće prikazan 13. oktobra od 18h u mts Dvorani, kada istovremeno počinje da se prikazuje u celom svetu.

Za one koji propuste projekciju 13. oktobra, za ovo ostvarenje koje se prikazuje u originalnom formatu ( bez prevoda ), biće otvorene projekcije 14. i 15. oktobra od 18 časova.

Profimedia
 

Tejlor Svift je izjavila da je The Eras Tour najsmislenije iskustvo u njenom životu. Njena muzička turneja je oborila sve rekorde i dosad je zaradila više od milijardu dolara.

Film traje skoro tri sata

Cena ulaznice za sve projekcije je 950 dinara, a rezervacija je moguća na MTS Dvorana - TAYLOR SWIFT | THE ERAS TOUR.

Profimedia
 

Film koji traje gotovo tri sata (tačnije dva sata i 45 minuta) režirao je Sam Wrench. Ulaznice za Tajlorin koncertni film u svetu već su u pretprodaji i, očekivano, ruše rekorde.

Gardijan je objavio kako je u pretprodaji ulaznica film već zaradio neverovatnih 26 miliona dolara. To je novi rekord američkog lanca bioskopa AMC-ja.

Promo
 

Prethodno je rekord držao film “Spider-Man: No Way Home” sa 16.9 miliona dolara.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike