Festival italijansko-srpskog filma u Jugoslovenskoj kinoteci: Holivudske zvezde u šest ženskih priča

22.09.2023

14:30

0

Među njima je Eva Longorija i Kara Delevinj

Festival italijansko-srpskog filma u Jugoslovenskoj kinoteci:  Holivudske zvezde u šest ženskih priča
Copyright Promo/ILBE Studios

Ovogodišnji Festival italijansko-srpskog filma biće otvoren danas premijerom „Tell It Like a Woman“, u produkciji ILBE Grupe iz Rima (matične kuće kreativnog studija za animaciju ILBE Studios) u saradnjii sa produkcijskom kompanijom We do it Together, u 19:30 časova u Jugoslovenskoj kinoteci.

Promo/ILBE Studios
 

Deo animacije i CGI produkcije za film urađen je u ILBE Studios u Srbiji, pod supervizijom Pitera Nalija, direktora animacije i vizuelnih efekata u ILBE i producenta animacije na ovom filmu.

Holivudske zvezde u omnibusu "Tell It Like a Woman"

Omnibus Tell It Like a Woman čini šest kratkih filmova, koje su režirale rediteljke iz različitih delova sveta: Lucia Bulgheroni, Silvia Carobbio, Catherine Hardwicke, Taraji P. Henson, Mipo O, Lucía Puenzo, Maria Sole Tognazzi i Leena Yadav.

Različitim stilovima i pristupima predstavile su lično viđenje današnje realnosti položaja žena u svetu.

Promo/ILBE Studios
 

Internacionalnu glumačku ekipu čine poznata glumačka imena među kojima su i holivudske zvezde Margherita Buy, Cara Delevingne, Jacqueline Fernandez, Marcia Gay Harden, Jennifer Hudson, Anjali Lama, Eva Longoria, Jasmine Luv, Leonor Varela, Pauletta Washington i Anne Watanabe.

U Beogradu italijanski glumac i osnivačica pokreta "We Do It Together"

Produkciju filma potpisuje Iervolino & Lady Bacardi Entertainment (ILBE), čiji su osnivači Andrea Iervolino i ledi Monika Bacardi, u saradnji sa pokretom We Do It Together, koji je osnovala Chiara Tilesi, u cilju bavljenja društveno-angažovanim temama i osnaživanjem žena kroz film, umetnost i medije.

Promo/ILBE Studios
 

Premijeri će prisustvovati Chiara Tilesi, osnivačica pokreta We Do It Together i Andrea Bosca, glumac u filmu.

Promo/ILBE Studios
 

Festival italijansko-srpskog filma će biti održan u periodu od 22. do 26. septembra u Jugoslovenskoj kinoteci, a ulaz na sve projekcije je slobodan.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike