Prvi put pred domaćom publikom animirani film sa Džonijem Depom: Avanture jedinstvenih superheroja (FOTO)

16.09.2023

12:30

0

Ulaz je besplatan uz prethodnu prijavu

Prvi put pred domaćom publikom animirani film sa Džonijem Depom: Avanture jedinstvenih superheroja (FOTO)
Džoni Dep - Copyright Foto: Arhiva IES i ADS

Animirana ostvarenja srpskih umetnika „Puffins Impossible“ i „Prince of the Seas“ producirana za svetsku distribuciju, biti prvi put predstavljena domaćoj publici na Novi Sad Film festivalu, 23. i 24. septembra u bioskopu Arena Cineplex.

Foto: Arhiva IES i ADS
 

Specijalna projekcija izbora epizoda iz animiranog serijala Puffins Impossible, sa Džoni Depom u glavnoj ulozi, kreiranog u ILBE Studios i produciranog u Archangel Digital Studios, uz podršku Ministarstva kulture Republike Srbije, zakazana je za 24. septembra u 10h.

Panel diskusija sa kreatorima filma

Nakon više od godinu dana uspešnog emitovanja na svetskih striming platformama poput Apple TV, Amazon Prime i Google Play u više od 120 zemalja sveta, domaća javnost imaće jedinstvenu priliku da se upozna sa radom 300 domaćih umetnika i kreativnih stručnjaka.

Promo/ILBE Studios
 

Nakon projekcije biće organizovana panel diskusija sa autorskom ekipom iz ILBE Studios i Archangel Digital Studios, na temu izazova rada na kratkim animiranim formama za najmlađu publiku.

Prvi animirani dokumentarac

Dan ranije, publika će takođe imati jedinstvenu priliku da prvi put kod nas pogleda prvi dugometražni animirani dokumentarni film "Prince of the Seas", u subotu 23. septembra sa početkom u 18 časova.

Film je produciran u lokalnim studijima za animaciju ILBE Studios i Furuna Crafts, uz podršku Ministarstva kulture Republike Srbije. Nakon projekcije, biće organizovana panel diskusija sa autorskom ekipom o procesu adaptacije priče u animirani dokumentarac.

Promo/ILBE Studios
 

Projekcije su besplatne, a zbog ograničenog broja mesta neophodno je prijaviti prisustvo na e-mail adresu [email protected].

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike