„Kako sam se nadala, dobro se nisam udala"! Nataša Aksentijević i Peđa Damnjanović ponovo će vas nasmejati do suza

18.09.2023

19:35

0

Režiju predstave potpisuje Miša Obradović

„Kako sam se nadala, dobro se nisam udala"! Nataša Aksentijević i Peđa Damnjanović ponovo će vas nasmejati do suza
Nataša Aksentijević i Peđa Damnjanović - Copyright Miša Obradović

Glumica Nataša Aksentijević i njen kolega Peđa Damnjanović odlučili su da publiku ponovo nasmeju do suza - novom predstavom „Kako sam se nadala, dobro se nisam udala" u režiji Miše Obradovića. Nova doza humora koju donosi ovaj poznati dvojac u našu prestonicu stiže 14. oktobra u Akademiji 28, a oni koji nisu bili dovoljni brzi moći se da ih gldaju i 17. oktobra.

Verna publika je bila sa njima kroz predstavu „Kako i zašto ubiti muža" i uz ovaj humoristični komad su saznali sve veštine, te je došlo vreme i da saznaju kroz kakve muke prolazi glavna junakinja Darinka, koju igra Nataša, kako bi našla pravu ljubav i čoveka koji će je iskreno voleti.

Put do onog pravog često nije lak, a stranputica i pogrešnih izbora je mnogo, te dok nije pronašla pravu ljubav Darinka je morala da poljubi mnogo „žaba". Nataša kaže da ih u životu nije poljubila mnogo kako bi njeno srce bilo osvojeno, ali sigurna je da će se mnoge devojke poistoveititi sa Darinkom i da će se pronaći u bar jednoj komičnoj situaciji.

Peđa je istog mišljenja.

Nataša Aksentijević i Peđa Damnjanović, Foto: Miša Obradović
 

- Ono što je najbitnije jeste da je publika sve vremem imala osmeh na licu dok smo igrali predstavu po Srbiji. Situacije kroz koje Darinka i moj lik prolazi su veoma životne, a ujedno i komične i bilo nam je veoma bitno da prenesemo dobru energiju. Na kraju, moram da vam otkrije, Dara nađe coveka koji će je voleti i te scenen su veoma emotivne i slobodno mogu da kažem i srceparajuće, te smo tada videli i suze u publici, nismo to platili (smeh). Ma, ovo je pravi rolerkoster emocija - kazao je on.

Dobro poznati tandem opipao je već puls publike igrajući širom Srbije, a tokom septembra i oktobra u potrazi za pravom ljubavlju uživaće i naše komšije iz regiona, Hrvatske i Slovenije gde će Nataša i Peđa imati preko 20 igranja. U svakodnevnim razmiricama, usponima i padovima zbog traženja prave ljubavi će uskoro uživati i publika iz Niša (19. septembra), Kragujevca (20. septembra) i Novog Sada (21. septembra).

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike