Orlando Blum podelio fotografiju nakon stravične nesreće: Mislio sam da sam neuništiv (FOTO)

17.06.2023

17:30

0

Užasna nezgoda dogodila se kada se glumac penjao sa prijateljima na krovnu terasu

Orlando Blum podelio fotografiju nakon stravične nesreće: Mislio sam da sam neuništiv (FOTO)
Orlando Blum - Copyright Profimedia

Zvezda filma “Gospodar prstenova”, Orlando Blum, podelio je na Instagramu svoju fotografiju koja je nastala nakon stravične nesreće, posle koje je mogao ostati invalid.

Užasna nesreća dogodila se kada se Orlando penjao sa prijateljima na krovnu terasu, kada je pao sa trećeg sprata nakon što se slomila odvodna cev na koju se oslanjao.

Profimedia
 

Na fotografiji koju je podelio na Instagramu vidi se kako nosi leđnu protezu.

I sada živim “na ivici”

Glumac je uz to ispričao priču o tome kako je za dlaku izbegao smrt i trajnu paralizu.

- To sam ja, 1998. godine, otprilike tri meseca nakon što sam pao sa trećeg sprata i slomio kičmu. Uz neopisivu snagu volje uspeo sam da stanem na noge. I sada živim “na ivici”, ali mnogo sigurnije - napisao je Orlando (44), otac dvoje dece.

Orlando Blum, Foto: Profimedia
 

Pevačica Kejti Peri, podržala je svog budućeg supruga i u komentarima ispod Orlandove objave, napisala “Volim te”, a Orlandova bivša supruga Miranda Ker dodala je “Tako sam ponosna na tebe”, dodajući srce na kraju svog komentara. Inače, Orlando je ranije pričao o nesreći koja ga je zadesila.

- Do tada sam mislio da sam nepobediv, međutim posle pada, bio sam potpuno uništen i fizički i psihički. Danima sam se suočavao sa mogućnošću da ću zauvek ostati u invalidskim kolicima. To me promenilo u svakom smislu. Sada život gledam potpuno drugim očima - rekao je ovaj sjajan glumac, koji se na kraju oporavio nakon ove strašne nesreće.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike