Povratak Meg Rajan: Sa Dejvidom Duhovnijem u seksi i romantičnoj priči na zaleđenom aerodromu (FOTO/VIDEO)

01.09.2023 | 08:35

Autor: Dejan Ćirić

Glumica je istakla da romantične komedije "zaista funkcionišu kada su dva lika na suprotstavljenim stranama"

Copyright Profimedia

Meg Rajan, nekadašnja kraljica romantičnih komedija, posle dugogodišnje pauze vratila se glumi u filmu "What Happens Later", u kom igra uz Dejvida Duhovnija. Glumica je i režirala ovo ostvarenje, zasnovano na predstavi "Shooting Star", u kom se bivši ljubavni par posle više decenija razdvojenosti, ponovo sreće na snegom okovanom aerodromu.

Profimedia
 

Čekajući poletanje, koje kasni zbog lošeg vremena, Vila (Rajan) i Bil (Duhovni), primorani su da se dotaknu razloga zbog kog su raskinuli pre više od dvadeset godina i otkrivaju da jedno drugo i dalje podjednako privlače i nerviraju kao i ranije.

Hoće li biti zajedno ili neće?

Glumica je za Entertainment Weekly rekla da romantične komedije "zaista funkcionišu kada su dva lika na suprotstavljenim stranama" i imaju ritam, intelekt, humor i dijalog koji ukazuje na njihovu kompatibilnost.

Profimedia
 

- Bilo je zabavno videti Dejvida koji postaje taj lik, za kog mislim da uopšte ne liči na njega. S druge strane, ja sa Vilom stvarno mogu da se povežem. Uronio je u svaku scenu u potpunosti. On je zabavan, pametan, drag i neodoljiv - istakla je Rajan i dodala:

- I dalje postoji pitanje hoće li biti zajedno ili neće i zato je 'What Happens Later' na neki način romantična komedija. Govori o starijim ljudima, ali je bez obzira na to film romantičan i seksi.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam