Denzel Vošington u kandžama veštačke inteligencije: Da li će glumac biti podmlađen u novom filmu? (FOTO/VIDEO)

27.08.2023

12:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Čeka se pristanak holivudske zvezde

Denzel Vošington u kandžama veštačke inteligencije: Da li će glumac biti podmlađen u novom filmu? (FOTO/VIDEO)
Denzel Vošington - Copyright Profimedia

Denzel Vošington tumačio je bivšeg špijuna Roberta Mekola u filmu "Pravednik" 2014, njegovom nastavku 2018, a uskoro u bioskope stiže treći deo ovog serijala.

Međutim, reditelj ovih filmova Antoan Fukua rekao je da razmišlja da iskoristi veštačku inteligenciju (AI), kako bi glumac bio digitalno podmlađen za potencijalnu priču o poreklu.

Profimedia
 

Mlađa verzija Mekola

- Dugo sam razgovarao sa scenaristom Ričardom Venkom o tome da li postoji priča kako je Mekol postao to što jeste, o njegovoj mlađoj verziji. Sada je sve to ostvarljivo, posebno kad imamo novu tehnologiju, veštačku inteligenciju i sve te stvari - rekao je Fukua i dodao: 

- To je sve sveže i novo. Još uvek pratim tu tehnologiju. Gledao sam novog "Indijanu Džonsa" i podmlađenog Harisona Forda, a znam da izlaze i drugi filmovi u kojima se to radi. Čujem da je ta tehnologija sve bolja i bolja. Tako da za sada pratim da vidim dokle će sve to stići.

Profimedia
 

Da bi se sve ovo ostvarilo, trebalo bi da i slavni glumac pristane na tu ideju, koju mu još uvek niko nije izložio, prenosi Deadline.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike