Šokantan oglas slavnog Larsa fon Trira: Imam Parkinsonovu bolest, OKP, kontrolisani alkoholizam i tražim jednu osobu (VIDEO)

17.08.2023

07:30

0

Autor: Dejan Ćirić

"I uprkos svom kukanju, još uvek tvrdim da kada je dobar dan i kada sam u pravom društvu, mogu da budem šarmantan partner“, napisao je čuveni sineasta

Šokantan oglas slavnog Larsa fon Trira: Imam Parkinsonovu bolest, OKP, kontrolisani alkoholizam i tražim jednu osobu (VIDEO)
Lars fon Trir - Copyright Profimedia

Od kontroverznog danskog reditelja Larsa fon Trira navikli smo na razna iznenađenja, a poslednje u nizu je objava oglasa na Instagramu da traži devojku i muzu, prenosi Indie Wire.

Lars fon Trir/Profimedia
 

Reditelj, kome je u avgustu prošle godine dijagnostikovana Parkinsonova bolest zbog čega je najavio pauzu od snimanja filmova, odlučio je da podeli kratki snimak ovog oglasa.

 

 

Dajte da vam objasnim nekoliko stvari

„Ne znam u šta sam se uvukao ovog puta, tako da, pre nego što me poplavite ponosnim reklamama, dajte da vam objasnim nekoliko stvari. Imam 67 godina, Parkinsonovu bolest, OKP i u ovom trenutku kontrolisani alkoholizam. Ukratko, uz malo sreće, trebalo bi da imam još par pristojnih filmova u sebi", napisao je i dodao:

„Sve ovo treba da bude nalik starim ličnim oglasima gde ja, ne znajući ništa o društvenim mrežama, tražim devojku, odnosno muzu. I uprkos svom kukanju, još uvek tvrdim da kada je dobar dan i kada sam u pravom društvu, mogu da budem šarmantan partner.“

Lars fon Trir/Profimedia
 

Fon Trir je objavio i mejl na koji treba da se jave sve zainteresovane osobe i naizgled pokazao da ipak neće odmarati od snimanja filma, uprkos prethodnim najavama.

Reditelj je bio oženjen Sesilijom Holbek od 1987. do 1996. godine i potom Bente Frog od 1997. do 2015. godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike