Robert Dauni Džunior šokiran Kilijanom Marfijem: Nikada u karijeri to nisam video (FOTO)

26.07.2023

19:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Mnogi smatraju da je ovo najveća Marfijeva uloga u dosadašnjoj karijeri i da će biti jedan od vodećih favorita za Oskara

Robert Dauni Džunior šokiran Kilijanom Marfijem: Nikada u karijeri to nisam video (FOTO)
Copyright Profimedia

Film Kristofera Nolana "Openhajmer" ostvaruje neverovatne rezultate na bioskopskim blagajnama širom sveta, a mnogi su oduševljeni glumom Kilijana Marfija, koji tumači glavnu ulogu - oca atomske bombe, Roberta Openhajmera.

Profimedia
 

Pohvalama brojnih kolega pridružio se i Robert Dauni Džunior, koji u ovom ostvarenju tumači lik Luisa Štrausa, šefa organizacije Atomic Energy Comission. Džunior je otkrio da je bio oduševljen i gotovo šokiran Marfijevom požrtvovanošću.

Profimedia
 

Žrtva glavnog glumca

- Nikada u svojoj karijeri nisam svedočio većoj žrtvi glavnog glumca. Mislim da je imao poniznost koja je potrebna za preživljavanje ovakve uloge. Rekli bismo mu da imamo slobodan vikend i da idemo na izlet, a on bi nas odbio jer je morao da nauči 30.000 reči holandskog jezika i poželeo nam je dobar provod - rekao je glumac.

Profimedia
 

Zanimljivo je da je ovaj film snimljen za samo 57 dana, a cela ekipa je bila smeštena u istom hotelu. Marfi, zbog pritiska koji je osećao, čak nije ni jeo sa kolegama, a mnogi smatraju da mu je ova uloga najveća u dosadašnjoj karijeri i da će biti jedan od vodećih favorita za Oskara.

Profimedia
 

- Nije mogao ni da večera sa nama. Mozak mu je bio pod ogromnim pritiskom - otkrio je Met Dejmon.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike