Dženifer Kulidž otkrila zašto nije htela da prihvati ulogu u seriji "Beli lotos": Pojela sam gomilu pice!

14.07.2023

09:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Glumica je priznala da je pandemija uticala na način na koji gleda na život. Umesto da brine o sebi, usvojila je način razmišljanja “radi šta god želiš"

Dženifer Kulidž otkrila zašto nije htela da prihvati ulogu u seriji "Beli lotos": Pojela sam gomilu pice!
Copyright Profimedia

Dženifer Kulidž je na okruglom stolu The Hollywood Reporter-a izjavila da je zamalo odbila svoju ulogu Tanje u “Belom lotosu” zbog “mržnje prema sebi i nepripremljenosti”. Glumica je otvoreno je govorila o svojim početnim sumnjama i mentalnom stanju u trenutku kad joj je kreator serije Majk Vajt prvi put prišao.

Profimedia
 

- Bili smo u kovidu, nitko nije znao da ću dobiti poziv. "Hej, Dženifer, moja serija je dobila zeleno svetlo, idemo to da uradimo. I sve će biti na plaži u kupaćim kostimima!'” - otkrila je Kulidž kako je izgledala ponuda za ulogu koja je osvojila ceo svet i dodala da je zbog vrhunca pandemije bila pod velikim stresom.

Mislila sam da ćemo svi umreti

- Bili smo otprilike šest meseci u koroni, ja sam bio zatvorena u svojoj kući u Nju Orleansu i samo sam jela te veganske pice. Moj dobar prijatelj i ja smo jeli dve za doručak, dve za ručak i dve za večeru. Odlučila sam da neću da prihvatim ulogu, ali nisam to rekla Majku.

Glumica je priznala da je pandemija uticala na način na koji gleda na život. Umesto da brine o sebi, usvojila je način razmišljanja “radi šta god želiš”.

- Mislila sam da ćemo svi umreti. Samo radi šta god hoćeš. Hodaj naokolo gola, neka te uhapse, šta god, sve će biti gotovo.

Ti si idiot

Čak i kada su rasprave o ulozi počele da budu ozbiljnije, Dženifer je smatrala da to neće da snima, a onda joj je najbolja prijateljica poručila da "prestane sa tim sr**em".

- Tačno je znala šta radim i rekla je: "Ti si idiot. Neću ti dozvoliti da ovo radiš'”, prisetila se i istakla da veruje da se ovo često događa glumcima.

- Ceo život sediš i kukaš što ti nikad nisu dali ulogu iz snova, a onda kad dođe, kažeš: "Ne mogu to. Pojela sam gomilu pice. Možete sve da upropastite.

Profimedia
 

Srećom, prihvatila je ulogu i osvojila brojne nagrade pokazavši da je izuzetna glumica koja je nepravdeno bila zapostavljena. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike