„Barbi“ još nije stigla u bioskope a Margo Robi i Rajan Gosling već snimaju novi zajednički film: Ovog puta epska ljubavna priča

10.06.2023

21:01

0

Autor: Dejan Ćirić

U pitanju je još jedno ostvarenje iz franšize „Ocean’s 11“

„Barbi“ još nije stigla u bioskope a Margo Robi i Rajan Gosling već snimaju novi zajednički film: Ovog puta epska ljubavna priča
Copyright Profimedia

Jedan od najiščekivanijih filmova godine „Barbi“ još uvek nije stigao do bioskopa, a Margo Robi i Rajan Gosling već snimaju novi zajednički film.

Produkcijska kuća Warner Bros. prepoznala je potencijal koji ovaj dvojac ima, pa je otpočela pripreme za novo ostvarenje u kome će novi omiljeni holivudski par igrati glavne uloge.

Profimedia
 

U pitanju je novo ostvarenje iz franšize „Ocean’s 11“, koji će režirati Džej Rouč.

Kako je snimanje tek nedavno otpočelo, detalji još uvek nisu poznati. Ipak, ono što se zna jeste da se radi o takozvanom prikvelu originalnog ostvarenja. Radnja je, dakle, smeštena mnogo pre dešavanja u koja nas je 2001. godine uveo prvi film u kojem su glavne uloge tumačili Džordž Kluni, Met Dejmon, Bred Pit i Džulija Roberts.  

Profimedia
 

Uzbudljiva avantura

Kako prenosi AP, scenario je zasnovan na pljački koja se desila 1962. godine tokom Monako Grand-prija. Originalna priča uključuje čak i neka poznata imena, poput Frenka Sinatre i Dina Martina. Prema rečima reditelja, očekuje nas epska ljubavna priča u stilu starog Holivuda, ali i uzbudljiva avantura. Kako je najavljeno, mnoge scene biće snimljene u Francuskoj, te nema sumnje i da nas očekuju raskošni i glamurozni prizori.

Profimedia
 

Rouč je objasnio i da su mu kao inspiracija poslužili čuveni filmovi Alfreda Hičkoka, poput „To Catch a Thief“ (1955) i „Notorious“ (1964).

Do tada, očekuje nas „Barbi“ koja će svetsku premijeru imati 21. jula.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike