Bajaga, Zoe Kida i ples do zore: Dvestadvojka proslavlja 54. rođendan

26.06.2023

15:45

0

Osim super muzike, gostiju i emisija, ovih dana i mnoštvo poklona, kao i ulaznice za brojne koncerte i festivale

Bajaga, Zoe Kida i ples do zore: Dvestadvojka proslavlja 54. rođendan
Zoe Kida - Copyright Promo/Radio Beograd 202

Najmlađi član porodice Radio Beograda - Radio 202 slavi 54. rođendan 27. juna.

Pre toga, kao zagrevanje za rođendan, popularna Dvestadvojka je u petak, 23. juna organizovala di-džej žurku u Klubu 20/44, jednom od najoriginalnijih mesta za noćni provod u Beogradu.

Promo/Radio Beograd 202
 

Bila je to sjajna zabava - pun klub, ples do zore uz nastup di-džeja Kristijana Molnara. Oni koji su uz njegov izbor fantastične muzike za ples đuskali najduže i najviše dobili su poklone od Radija 202.

Sedmodnevni muzički maraton

Inače, Kristijan Molnar spada među najtraženije di-džejeve u Srbiji i regionu.

On je i autor jedne od emisija noćnog programa Radija 202 za koju je pre dve godine, zahvaljujući glasovima slušalaca širom Balkana, dobio nagradu „Ambasador“ za najbolju radio emisiju o elektronskoj muzici u regionu.

Promo/Radio Beograd 202
 

Širok žanrovski izbor kvalitetne muzike po kojoj je poznata, slavljenica Dvestadvojka u formi svog tradicionalnog „Letnjeg muzičkog maratona 202“ počela je da predstavlja još u sredu 22. juna od 16:57 minuta kada je zvanično počelo leto.

Tokom sedmodnevnog muzičkog maratona”, slušaoci mogu da čuju najbolju pop i rok muziku, brojne zanimljive i otkačene muzičke i letnje teme. Bilo je tu i ekskluzivnih intervjua kao što je onaj sa Matijasom Jabsom iz grupe “Skorpions” (Scorpions).

U ponedeljak 26. juna od 17-19 časova, Dvestadvojkin di-džej biće Ivan Dečak iz benda "Vatra".

Bajaga, peva slušaocima Radija 202

Baš na sam rođendan, u utorak, 27. juna od 12-14 časova Bajaga, Dragi Jelić i Saša Lokner sviraju i pevaju sa slušaocima Radija 202.

Zoe Kida nastupa kao Dvestadvojkin di-džej i od 17 do 19 časova puštaće svoje omiljene pesme i izvođače. Samo za slušaoce ovog radija nastupiće jedan od najboljih bluzera iz regiona, Neša Zlatanović iz grupe “Teksas Flad”  (Texas Flood).

Promo/Radio Beograd 202
 

- Budite uz Dvestadvojku na FM talasima, na lajv strimu na RTS Planeti ili sajtu RTS-a, pratite nas na društvenim mrežama jer vas, osim super muzike, gostiju i emisija, ovih dana očekuje mnoštvo poklona, kao i ulaznice za brojne koncerte i festivale – poručuju slavljenici iz Radija 202.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike