Sloboda Mićalović u novoj, neobičnoj ulozi: Kada oseti nepravdu postaje glasna i ljuta (FOTO/VIDEO)

01.06.2023

09:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Film u domaće bioskope stiže 15. juna

Sloboda Mićalović u novoj, neobičnoj ulozi: Kada oseti nepravdu postaje glasna i ljuta (FOTO/VIDEO)
Sloboda Mićalović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Potpuno nova Diznijeva i Piksar priča "Elemental", o suživotu 4 osnovna elementa naći će se u domaćim bioskopima od 15. juna i to ubrzo nakon što je na završnoj večeri filmskog festivala u Kanu održana svetska premijera ove animacije.

Promo/MCF
 

U gradu Elementalu žive četiri osnovna elementa koja nas okružuju - Voda, Vatra, Vazduh i Zemlja, a tradicionalni studio animiranog filma upravo im je "udahnuo život" prikazujući ih kao stanovnike jednog grada.

U domaćoj, sinhronizovanoj verziji, glasove su pozajmili naši glumci među kojima su u glavnim ulogama Vukašin Jovanović, Dragan Vujić Vujke, Anđela Alavirević i Aleksandra Nikolić. Osim njih, ostale likove filma oživeli su Sloboda Mićalović, Željko Vasić, Vesna Stanković, Leontina Vukomanović i drugi.

Promo/MCF
 

Dao sam glas liku koji ima srce veliko kao okean

Priča predstavlja Žišku, snažnu, brzu i "vatrenu" mladu ženu čije prijateljstvo sa Izvorom, zabavnim, živahnim i "poput vode" relaksiranim momkom dovodi u pitanje uverenja o svetu u kom Žiška živi, jer kako njeni roditelji ističu -"Elementi se ne mešaju!"

Ulogu čovekolikog vodenog lika tumači glumac Vukašin Jovanović koji nagoveštava da na bioskopskom platnu sledi animacija koja će zagrejati srca gledalaca i razigrati njihovu maštu:

- Dao sam glas liku koji ima srce veliko kao okean. Sa već dobro poznatom Piksarovom estetikom i animacijom dolazi još jedan topao, duhovit i uzbudljiv film.

Promo/MCF
 

Sloboda Mićalović kao oblačić

Grad Elemental nastanjuju i drugi stanovnici, među kojima je i Gejl, oblačić, koja je uvek na dužnost svoje inspekcijske jedinice, a o svom liku poznata glumica Sloboda Mićalović ukratko ističe:

- Kada oseti nepravdu postaje glasna i ljuta. Kada je smirena ona je direktna, ali zato prijateljski nastrojena.

Foto: Promo/MegaComFilm
 

Predstojeću priču o različitostima i njihovoj privlačnosti režirao je američki reditelj Piter Son poznat i po animaciji „Dobri dinosaurus“ iz 2015 godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike