Velika prolećna akcija: 50% popusta na 99 Vulkanovih bestselera

20.05.2023

11:30

0

Autor: 24sedam

Od 12. do 25. maja na sajtu vulkani.rs

Velika prolećna akcija: 50% popusta na 99 Vulkanovih bestselera
Copyright Promo/Vulkan

Među 99 naslova u izdanju Vulkan izdavaštva, koji će vas očarati, zaintrigirati, dirnuti i zadiviti, potražite one koji će vas navesti da svaki novi dan proživite na najbolji mogući način. Do 25. maja imate priliku da putem sajta vulkani.rs kupite knjige koje ste oduvek želeli da pročitate po ceni sniženoj neverovatnih 50%. Velikom prolećnom akcijom su obuhvaćeni najbolji klasici, ljubavni romani, trileri, čak i najprodavaniji naslovi istaknutih domaćih autora u izdanju Vulkan izdavaštva. 

Iz neodoljive ponude za vas izdvajamo nekoliko izuzetnih dela nadarenih pripovedača i nagrađivanih knjiga.

Ovenčan Američkom nacionalnom nagradom za književnost, roman Sigrid Nunjez „Prijatelj“ probudiće u vama najiskrenija osećanja i uspomene i podsetiti vas na to šta je najvrednije u životu. Kroz opise svakodnevnih, često zabavnih dogodovština, autorka glasno razmišlja o životu i smrti, naročito o književnosti. Ova snažna priča o prijateljstvu i ljubavi dotaći će srca svih onih koji su imali najboljeg prijatelja i iskusili prazninu u duši koja ostaje kada ih izgubimo.

Promo/Vulkan
 

Jedan od najnagrađivanijih i najuspešnijih svetskih pisaca Salman Ruždi napisao je veličanstveni omaž Servantesu i njegovom besmrtnom junaku. Ruždijev „Kihot“, britak i inteligentan, prožet specifičnim humorom, jedinstven je komentar naših nesigurnih vremena. Roman namenjen savremenom čitaocu gladnom dela koja ostavljaju trag u svetskoj književnosti ušao je u najuži izbor za Bukerovu nagradu 2019. godine i izabran je za knjigu godine na Tajmovoj listi.

„Šekspirov klijent“ jednog od vodećih autora domaće književne scene Miloša Latinovića podseća nas na to da u okviru stvarnosti postoji i jedna nepromenljivost, a to je vremenska cikličnost. Strast prema pozorištu i večnom Šekspiru, kao i mogućnost da se umetnost razume kao jedino zadovoljstvo u svetu koji nam je dat predstavljaju uporišne tačke romana. Pisac poručuje da će sve na ovom svetu jednom proći osim tragova ljudskog duha odenutih u ruho umetnosti.

Promo/Vulkan
 

Posle pauze duge trinaest godina, čuveni autor serijala o ozloglašenom Hanibalu Lekteru Tomas Haris napisao je roman „Kari Mora“, priču o zlu, pohlepi i posledicama mračne opsesije. Nakon trideset miliona prodatih primeraka knjige „Kad jaganjci utihnu“, legendarni pisac vratio se s novim napetim trilerom, u kom se elementi zavisti, mračnih opsesija i borbe za opstanak prepliću sa zlom, koje je utkano u svaku stranicu.

Duhovita priča Džasmin Gilori „Lift zvani želja“ uveriće vas da srećan kraj zaista postoji. Kad se prvi put sretnu u liftu, dva potpuna stranca i ne slute da će jedan lažni sastanak dovesti do neponovljive ljubavne priče. Glavna junakinja Aleksa Monro nije devojka koja bi tek tako prihvatila da ode na venčanje sa dečkom kojeg je tek upoznala. Međutim, za Drua Nikolsa ona je savršena lažna devojka s kojiom će otići na venčanje svoje bivše. Roman je proglašen bestselerom Njujork tajmsa i Ju-Es-Ej tudeja.

Akcija traje od 12. do 25. maja na sajtu vulkani.rs.

Akcijom je obuhaćeno 99 odabranih naslova Vulkan izdavaštva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike