Tom Henks otkrio svog favorita za novog Džejmsa Bonda: "Dao bih mu dozvolu da ubije"

09.05.2023

21:00

0

Slavni glumac u razgovoru za BBC naveo je koga bi voleo da vidi kao novog agenta 007

Tom Henks otkrio svog favorita za novog Džejmsa Bonda: "Dao bih mu dozvolu da ubije"
Tom Henks - Copyright Profimedia

Slavni glumac Tom Henks je u razgovoru za BBC otkrio da je njegov favorit za ulogu novog Džejmsa Bonda glumac Idris Elba.

- Shvatite ovo. Džejms Bond ima dozvolu da ubije. Izdao bih tu dozvolu Idrisu Elbi samo na osnovu posla koji sam video da radi - rekao je Henks.

Profimedia
 

Glumac Idris Elba se često pominje kao jedan od favorita, pa čak i da je već doneta odluka o njegovom izboru, međutim sam glumac je odbacio ovakvu ideju.

Kompliment kao čast ali ništa od Bonda

- Ne mogu da govorim u ime producenata, ali iz moje perspektive, u tome nikada nije bilo istine. To je kompliment i čast, ali nije istina - rekao je Elba u intervjuu za Gardijan.

Nedavno je producentkinja Barbara Brokoli, objavila standarde koje mora da ispunjava novi Bond tako da su mnogi favoriti fanova iz kladionica odmah "ispali iz trke".

Idris Elba/Profimedia
 

Pre svega producenti žele glumca u tridesetim godinama kao i obavezu da se glumac za ovu ulogu obaveže u narednih 12 godina.

S obzirom na to da Idris Elba ima 50 godina, ovaj glumac je "okasnio"  bar deset godina, sudeći prema pravilima producentkinje Brokoli.

- Čini mi se da Bond ne ispunjava neke od mojih ličnih ciljeva. Znam da mnogi žele da me vide u ovoj ulozi, ali osećam da je ona izvan mene - rekao je drugom prilikom ovaj glumac.

Potraga i dalje traje

Potraga za glumcem koji će igrati najpoželjniju ulogu na svetu traje od kada je Danijel Krejg prošle godine zauvek skinuo odelo Džejmsa Bonda.

Profimedia
 

- Ne slušam ništa od toga šta se priča. U stvari od većine od toga što čujem svaki put umrem od smeha. Kad čujem ko su favoriti kladioničara i ko je broj 15 na listi. Sve to zajedno je urnebesno smešno, a činjenica da to ljude zanima je još smešnija. Sve ukupno to je jedan čudan fenomen - izjavila je Debi Mekvilijams, kasting direktor franšize o Džejmsu Bondu.

Ona tvrdi da se trenutno ne razgovara o novom Bondu kao i da se producentkinja Brokoli trenutno bavi drugim projektima.

Profimedia
 

Prema izveštajima koji su se pojavili iz filmske industrije, globalni špijunski fenomen, koji je počeo da se prikazuje na velikim platnima i ekranima pre tačno 60 godina, trajaće kroz nove filmove do 2037. godine.

Još uvek se ne zna  kada će naredni film o agentu 007 ući u produkciju, ali izgleda da koliko god su fanovi nesrtpljivi da čuju ime novog Džejmsa Bonda, toliko se producentima ne žuri, dok ne budu 100 odsto sigurni da su našli glumca po svojoj meri.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike