Kijanu Rivs iznenadio obožavaoce: Ovog leta stiže nešto posebno (FOTO)

04.05.2023

10:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Popularni glumac je svirao bas gitaru u bendu „Dogstar“

Kijanu Rivs iznenadio obožavaoce: Ovog leta stiže nešto posebno (FOTO)
Kijanu Rivs - Copyright Profimedia

Kijanu Rivs je glumac čija popularnost ne jenjava, čak i kada ima određene pauze u karijeri. Poznat je po svojoj srdačnosti, prirodnosti i otvorenosti bez obzira na to što u filmovima kao što je trenutno aktuelni „Džon Vik 4“ igra brutalnog ubicu.

Profimedia
 

Možda je malo poznata činjenica da je slavni glumac svirao bas gitaru u bendu „Dogstar“ iz Los Anđelesa, od 1991. do 2002. godine, kada su prestali sa radom.

Povratak muzici

Međutim, nedavno su na Instagramu objavili novu fotografiju na kojoj se nalazi i Kijanu, uz tekst: „Uzbudljive vesti stižu uskoro. Hvala vam što ste bili tako strpljivi“, iz čega se zaključuje da će se vratiti svirkama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dogstar (@dogstarband)

 

Obožavaoci su sa oduševljenjem odreagovali na ovu objavu, pa se mogu pročitati komentari tipa: „Toliko godina nismo ni pomislili da je povratak moguć, ovo je kao ostvarenje sna. Ozbiljno se radujem svemu.”

Nove pesme na leto

Kako prenose svetski muzički portali nove pesme i spotovi biće predstavljeni publici tokom leta.  

Bend je do sada objavio dva albuma, „Our Little Visionary“ 1996. i „Happy Ending“ 2000. godine, nakon čega su objavili da se razilaze. Ponovo su se okupili prošlog leta i počeli sa radom na novom projektu.

Profimedia
 

„Jedva čekamo da podelimo našu novu muziku sa vama. To je najbolja i najsmislenija serija pesama koju smo ikad napravili. Još jednom hvala što ste tako strpljivi sa nama. Zaista imamo najbolje i najvernije obožavaoce“, navodi se u jednoj od objava na Instagramu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike