Dobro jutro uz Duška Radovića, laku noć uz Dragoslava Mihailovića: Kad ponestanu reči, studenti imaju rešenje!

25.04.2023

12:00

0

Povodom Međunarodnog dana knjige, studenti Katedre za srpsku književnost kreirali su stikere sa likovima naših čuvenih pisaca

Dobro jutro uz Duška Radovića, laku noć uz Dragoslava Mihailovića: Kad ponestanu reči, studenti imaju rešenje!
Copyright 24sedam

Ko kaže da savremene tehnologije i književnost ne mogu ići zajedno. Studenti Filološkog fakulteta u Beogradu su se dosetili kako komunikacija može biti bolja, brža i duhovitija uz pomoć najpoznatijih pisaca.

Povodom Međunarodnog dana knjige, studenti Katedre za srpsku književnost kreirali su stikere za Viber sa likovima naših najvećih književnika.

24sedam
 

Ukoliko poželite nekom dobro jutro, to možete uz pomoć Duška Radovića.

"Nemam vremena" Desanke Maksimović i "Cirkus" Danila Kiša

Ako želite nekom da stavite do znanja da nemate vremena za njega tu je Desanka MaksImović sa najpoznatijom pesmom "Nemam više vremena".

24sedam
 

Ako vas mrzi da prepričavate utiske sa izlaska tu je Danilo Kiš sa "Cirkusom", a ako ste imali baš težak dan tu je Njegoš sa "borbom neprestanom".

24sedam
 

Studenti su osmislili i stikere za "Sumnjivo lice" Branislava Nušića, "Žal za mladost" Bore Stankovića, "Oprosti" Laze Kostića i "Laku noć" Dragoslava Mihailovića.

24sedam
 

Stikere je vizuelno uredila Mina Ćirović, dok su idejno rešenje osmislili: Tamara Babić,  Anja Davidović, Maša Petrović, Bojana Petrov i Nevena Mitrović.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike