Marko Nastić proslavio 25 godina karijere: Noć za pamćenje u kojoj se dogodila magija (FOTO)

23.04.2023

16:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Impresivna bina, igrači, brojni vizuelni efekti, konfete, pirotehnički momenti, učinili su ovu žurku pravim audio-vizuelnim spektaklom

Marko Nastić proslavio 25 godina karijere: Noć za pamćenje u kojoj se dogodila magija (FOTO)
"Retrospektakl" Marko Nastić - Copyright Promo/Marko Edge

Veliki jubilej, četvrt veka DJ karijere, Marko Nastić je proslavio sinoć u punom Hangaru Luke Beograd. Retrospektakl je i ovoga puta okupio neka od najvećih imena domaće elektronske muzičke scene, 50 DJ-eva, koji su zajedno s Markom puštali najveće hitove klupske muzike.

Promo/Marko Edge
 

Impresivna bina, igrači, brojni vizuelni efekti, konfete, pirotehnički momenti, učinili su ovu žurku pravim audio-vizuelnim spektaklom u noći za pamćenje o kojoj će se dugo pričati!

Najbolje od elektronske muzike

Koncept žurke je bio da svaki DJ pušta po četiri najveća hita iz prethodnih 25 godina, kako bi se podsetili nezaboravnih hitova koje su obeležile jedno vreme, značajno za domaću klupsku scenu.

I ovoga puta, Retrospektakl je okupio sve generacije u retrospektivi onog najboljeg što poznajemo od elektronske muzike, i ekipu od  50 domaćih DJ-eva na jednom mestu.

U fokusu ideje Retrospektakla je i očuvanje domaće scene i unapređenje standarda u produkciji velikih muzičkih događaja.

Puno srce

- Srećan sam, pre svega, što sam delio binu sa toliko dragih kolega i što me je podržalo mnogo drugara iz raznih sfera javnog života. Dogodila se magija, čini mi se da smo napravili dobru energiju koja se osećala do ranih jutarnjih sati. Verujem da je svima puno srce kao meni - izjavio je Marko Nastić posle celovečernje zabave.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike