Tarantino otkrio ključni detalj o svom poslednjem filmu: Uradiće nešto što do sada nikada nije!

15.04.2023

18:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Reditelj je naglasio i da su mnoga nagađanja o ovom ostvarenju netačna

Tarantino otkrio ključni detalj o svom poslednjem filmu: Uradiće nešto što do sada nikada nije!
Kventin Tarantino - Copyright Profimedia

Polovinom marta svetski mediji su objavili vest da Kventin Tarantino snima svoj poslednji film. Reditelj je već nekoliko puta najavljivao da će njegovo deseto ostvarenje ujedno biti i poslednje u njegovoj karijeri, a nedavno je to i zvanično potvrdio.

Osim toga, Tarantino je demantovao pisanja svetskih medija da će se ostvarenje pod nazivom „Filmski kritičar“ baviti životom i karijerom veoma popularne i uticajne filmske kritičarke i romanopisca Polin Kel, koja je bila poznata po čestim sukobima sa filmskim stvaraocima.

Profimedia
 

U pitanju je bivša konsultantkinja studija Paramaunt koja je blisko sarađivala sa Vorenom Bitijem i inspirisala mnoge reditelje, uključujući i Vesa Andersona, a kojoj se Tarantino neskriveno divio.

Bez osvete

- Postoji mnogo nagađanja o tome ko je inspiracija za ovaj film. Osoba jeste pravi filmski kritičar, ali nije poznat. I neću vam reći ništa više - izjavio je reditelj i otkrio jedan ključni detalj - ovo ostvarenje, za razliku od većine njegovih filmova, neće biti o osveti, već će radnja pratiti stvarnu životnu priču glavnog lika.

Profimedia
 

To će predstavljati veliki zaokret u njegovom stvaralaštvu s obzirom na to da svi njegovi filmovi, osim Džeki Braun, kao što su „Ubiti Bila“, „Prokletnici“, pa čak i oni manje poznati, sadrže neku vrstu osvete.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike