"Mala sirena" nastavlja da izaziva negativne komentare: Nove fotografije dolile ulje na vatru (FOTO/VIDEO)

14.04.2023

11:30

0

Od kada je objavljen prvi tizer Diznijev film ne prestaje da izaziva pažnju

"Mala sirena" nastavlja da izaziva negativne komentare: Nove fotografije dolile ulje na vatru (FOTO/VIDEO)
Mala sirena - Copyright Profimedia

"Mala sirena" stiže u bioskope 26. maja, a objavljene su i nove fotografije koje su izazvale bezbroj negativnih komentara.

Zanimljivo je da od samog početka ovaj film prati različite reakcije fanova. Sve je počelo izborom glavne tamnopute glumice Hale Bejli, što je izazvalo revolt mnogih fanova.

Profimedia
 

Podsetimo da je Arijel iz "Male sirene" jedna od najpoznatijih princeza u Diznijevoj istoriji.

Fotografije deluju "isprano"

Naime, neki fanovi su ubeđeni da Mala sirena nikako ne može biti tamne puti. Takođe, kada je objavljen i prvi tizer izazvao je lavinu negativnih komentara što je "nateralo" Dizni da opcija dislike na YouTube bude vidljiva samo njima.

Većina komentara na najnovije fotografije na Bejli sa prepoznatljivim repom koji ima Arijel, se odnosi na to kako fotografije "deluju isprano, izbledelo i nekako beživotno".

Profiemdia
 

Fanove scene sa fotografije podsećaju na nedavne Diznijeve igrane rimejkove, poput "Mulana" i "Knjige o džungli", ali kao da će svet uskoro propasti usled neke katastrofe.

Umesto šarenila poput onog u "Barbiki" Grete Gervig, čini se da Mala sirena inspiraciju preuzima od drugih uzora, pa tako jedan korisnik Tvitera napisao:

 - Paleta boja je tako jednolična. Da li je ovo Mala sirena Zeka Snajdera?

Neki su čak i izmenili paletu boja da bi pokazali kako bi to sve izgledalo da je malo življe, a ima i onih koji veruju da ovo više nalikuje izgubljenoj sceni iz Sumraka nego nekom Diznijevom filmu.

"Mala sirena" je uspela da izazove lavinu komentara i pre nego što ga je iko pogledao. Ostaje da sačekamo film i vidimo da li će negativni komentari ostati i nakon odgledane  ove nove verzije Diznijeve priče.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike