Sve je spremno za treću grčku pravoslavnu svadbu: Nija Vardalos objavila prvu fotografiju (FOTO)

10.04.2023

20:00

0

Glumica ponovo igra glavnu ulogu, potpisuje scenario i režira

Sve je spremno za treću grčku pravoslavnu svadbu: Nija Vardalos objavila prvu fotografiju (FOTO)
Nia Vardalos u filmu "Moja velika mrsna pravoslavna svadba" - Copyright Profimedia

Izgleda da je sve spremno za  treću grčku pravoslavnu svadbu.

Premijera trećeg nastavka filma "Moja velika mrsna pravoslavna svadba" je zakazana za 8. septembar, a Nija Vardalos, koja ponovo igra glavnu ulogu, potpisuje scenario i režira, na društvenim mrežama je objavila prvu fotografiju sa snimanja.

Profimedia
 

Fotografija je snimljena pre godinu dana pri kraju pandemije, ali je Nija tek sad objavila.

Iza kulisa filma

Na fotografiji se vidi glumica sa filmskom ekipom, među kojima je i zvezda filma Džon Korbet.

- Velika mrsna porodica u bejkstejdžu pre snimanja. Ono što bi trebalo imati na umu: prema pravilima udruženja glumaca svi smo nosili maske tokom snimanja, iako ih neki članovi ekipe na slici nemaju. Ako na fotografiji ne vidite omiljenog lika, znajte ipak je u filmu. Ceo film smo snimali u Grčkoj, što je uključivalo i same Grke - napisala je Vardalosova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nia Vardalos (@niavardalos)

Kako je ranije izjavila: "Porodično okupljanje snimili su u Grčkoj, što je bilo uzbudljivo za sve nas. Osim toga, jeli smo besplatno", aludirajući na tradicionalno gostoprimstvo Grka.

Tom Henks producira i treći deo filma

Prvi film je postao neočekivani hit u celom svetu, zaradivši skoro 400 miliona dolara, iako je budžet bio samo pet miliona, i smatra se nezavisnim filmom sa najvećom zaradom svih vremena. Drugi deo filma je imao manje uspeha, zaradivši 90 miliona dolara širom sveta.

Profimedia
 

Tom Henks i njegova supruga, glumica Rita Vilson, produciraće i treći deo filma.

- Uzbudljivo je saznanje da imamo Niju Vardalos, autorku nominovanu za Oskara, ne samo ispred kamere kao našu zvezdu, već i iza kamere kao našu rediteljku - izjavila je Vilsonova, i dodala da ova komedija koja je snimljena pre 21 godinu uvek izaziva osmeh na licu.

Stare zvezde u trećem nastavku

U trećem delu filma gledaćemo stare zvezde prethodnih filmova među kojima su: Luis Mendilor, Andrea Martin, Džija Karides, Džoi Faton, Lejni Kazan, Marija Vakracis i Elena Kampuris, dok se Elijas Kacavas i Melina Kotselo pridružuju svatovima kao novi likovi.

Glavni glumac iz originalnih filmova koji se neće vratiti je Majkl Konstantin, kao Tulin otac Gus, jer je ovaj glumac preminuo 2021. u 95 godini.

Ipak, glumica je obećala da će mu na neki način posvetiti najnoviji film.

- Rekao mi je da neće moći da nam se pridruži u trećem filmu i njegova želja je bila da nastavimo dalje. Napisala sam scenario imajući u vidu njegovu odluku i zauvek ću kao blago čuvati njegove poslednje poruke koje mi je poslao - rekla je Nija posle Konstantinove smrti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike