Kako je Mišel Jeo zamenila Džekija Čena: Pet nepoznatih detalja o filmu "Sve u isto vreme" (FOTO/VIDEO)

16.03.2023

18:15

0

Na ovogodišnjoj dodeli Oskara kung-fu avantura o paralelnim univerzumima odnela je apsolutnu pobedu

Kako je Mišel Jeo zamenila Džekija Čena: Pet nepoznatih detalja o filmu "Sve u isto vreme" (FOTO/VIDEO)
Film "Sve u isto vreme" - Copyright Promo/MCF

Film "Sve u isto vreme" osvojio je  čak sedam Oskara, među kojima i onaj najvažniji za najbolji film.

Film je doživeo veliku popularnost u Americi a portal Screen Rant je otkrio nekoliko do sada nepoznatih detalja o ovom filmu.

1. Uloga života Mišel Jeo

Popis Promo/MegaComFilm
 

Mišel je u svojoj karijeri doživela mnogo uspešnih trenutaka. Glumila je u filmu "Pritajeni tigar, skriveni zmaj" iz 2000. godine, bila je Bondova devojka u filmu "Sutra nikad ne umire", a gledali smo je i u filmu "Crazy Rich Asians". Međutim, uloga u filmu u "Sve u isto vreme" je njena uloga života.

Nakon što je pročitala scenario i saznala kroz što sve njen lik prolazi, i emocionalno i fizički, imala je zaista dirljivu reakciju.

- Ovo je prilika da svojim fanovima, porodici i publici pokažem za šta sam sve sposobna. Da budem smešna, realna, tužna. Napokon je neko shvatio da sve to mogu - rekla je Mišel.

2. Džeki Čen je bio prvi izbor reditelja

Profimedia
 

Džeki Čen je bio prvi izbor reditelja za glavnu ulogu. Iako je u kasnim šezdesetim godinama, naprosto se činilo kao da je film stvoren za njega. Međutim, Jeo je dobila ulogu, a njena posvećenost scenama borbe jasno se vidi na ekranu.

3. Daniel Redklif zamalo dobio ulogu

Profimedia
 

Danijel Redklif otkrio je da su reditelji želeli i njega u filmu.

Nažalost, glumac je bio prisiljen da ih odbije jer je u isto vreme radio na predstavi. Priznao je da su Daniel Kvan i Daniel Šajnert (poznati kao Danielsi) "jedine osobe na svetu za koje bi pristao raditi njihov film a da nije ni pročitao scenario".

4. Film snimljen za manje od 40 dana

Profimedia
 

Iako za ovakve filmove uglavnom treba nekoliko meseci da se snime, Danielsi su uspeli gotovo nemoguće - film su snimili za manje od 40 dana.

S obzirom na to koliko neke sekvence izgledaju komplikovano, ovaj vremenski okvir je još impresivniji.

- Bili su tako dobro pripremljeni da su uspeli pronaći vremena da usput naprave neke sitne promene - otkrila je Mišel Jeo.

5. Transformacija Džejmi Li Kertis

Profimedia
 

Džejmi Li Kertis igra lik Deirdre, poreske revizorke, a njena transformacija u filmu je neverovatna, pogotovo što je sama radila na tome. Vizuelna inspiracija bio joj je lik Elaine Bowen, koji je glumila u filmu "Daddy and Them" iz 2001. godine.

Rediteljima je predala fotografije sebe u liku Elaine Bowen te je na sebe preuzela zadatak traženja čudnih kombinacija odeće i frizura koje bi zaposlena u poreskoj  upravi mogla nositi. Nije želela da lik izgleda kao da ga glumi holivudska glumica.

- Samo sam želela biti iskrena prema toj ženi. U svetu postoji industrija koja pomaže sakriti stvari. Korektori. Sve se radi kako bi se prekrila stvarnost onoga što jesmo. I moja poruka  bi bila: "Ne želim da se išta skriva'" - izjavila je slavna glumica.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Index.hr

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike