Poslednje reči Meredit Grej: Dogodilo se ono čega su se fanovi "Uvoda u anatomiju" najviše plašili

19.11.2022

12:30

0

Glumica je obožavateljima poručila da „ovo nije prvi put da su na rolerkosteru“

Poslednje reči Meredit Grej: Dogodilo se ono čega su se fanovi "Uvoda u anatomiju" najviše plašili
Elen Pompeo - Copyright Profimedia

Glumica Elen Pompeo, koja je postala prepoznatljiva po ulozi doktorke Meredit Grej u “Uvodu u anatomiju”, više se neće pojavljivati u toj ulozi.

Ova američka glumica odlučila je da se oprosti od televizijske uloge koja ju je učinila slavnom i to je javno sapštila na Instagramu.

- Večno sam zahvalna na ljubavi koju ste pružali meni, Meredit Grej i "Uvodu u anatomiju" tokom 19 sezona. Ovo ništa ne bi bilo moguće bez najboljih fanova na svetu. Svi ste vozači i svi ste učinili ovu vožnju tako zabavnom i legendarnom! Ludo vas volim i cenim vas neverovatno - navela je Pompeo u objavi na Instagramu, dok iza njene fotografije stoji natpis "svima nam je potrebna ljubav".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ellen Pompeo (@ellenpompeo)

Ona je fanovima serije poručila da „ovo nije prvi put da su na rolerkosteru“ i da i sami znaju da šou mora da se nastavi, a da će se ona sigurno vratiti da poseti set.

Uzbudljiva vožnja sa Meredit Grej

Odmah nakon nje oglasila se i Šonda Rajms, kreatorka ove serije.

Ona je objavila pet zajedničkih slika sa ovom glumicom tokom snimanja serije.

- Kakva uzbudljiva vožnja proteklih 19 godina. Ništa od toga ne bi bilo moguće bez neuporedive Elen Pompeo, jedne i jedine Meredit Grej. Ovo nije zbogom, vidimo se kasnije - poručila je na Instagramu kreatorka serije.

Kada će kraj "Uvoda u anatomiju"

Kraetorka serije "Uvod u anatomiju" Šonda Rajms je izjavila da se od početka snimanja serije toliko puta menjao kraj serije, da ona danas uopšte nema predstavu kako bi mogao da izgleda konačan kraj ove veoma gledane serije.

- Imala sam 15 različitih krajeva, ali serija se i dalje emituje. Tako da sve što sam do sada planirala  palo je u vodu - izjavila je Šonda Rajms.

U toku je emitovanje 19 sezona serije "Uvoda u anatomiju".

Nova sezona počela je da se emituje na američkom kanalu ABC, ali se može gledati na servisu Hulu, i  Disney+.  Na Netfliksu se ne očekuje pre sledećeg leta. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike