Džejmi Li Kertis stala u odbranu dece slavnih zvezda: I ja sam nepo-beba, pa šta! (FOTO)

26.12.2022

16:00

0

Slavna glumica na Instagramu postavila fotografiju sa svojim roditeljima

Džejmi Li Kertis stala u odbranu dece slavnih zvezda: I ja sam nepo-beba, pa šta! (FOTO)
Džejmi Li Kertis - Copyright Profimedia

Kada je Blumberg objavio tekst „Otvori um za prednosti nepotizma“, a Njujork magazin objavio neverovatnu naslovnicu sa nepo bebama i dijagramom svih holivudskih genealoških veza, otvorena je Pandorina kutija.

Rasprava na društvenim mrežama se rasplamsala, a nekim čudom Džejmi Li Kertis je izostala sa ovog spiska pa se ona sama potrudila da podseti javnost da je i ona nepo-beba.

Inače, pojam nepo-beba se odnosi na uspešnu decu holivudskih zvezda koja se bave istim poslom kao i njihovi roditelji.

Džejmi Li Kertis Profimedia
 

Podsetnik na slavne roditelje

Džejmi Li Kertis se oglasila na društvenim mrežama i postavila fotografiju sa roditeljima, slavnim glumcima Dženet Li i Tonijem Kertisom.

- Profesionalno sam glumica od svoje 19. godine tako da me to čini nepo-bebom. Od prvog dana pa kroz 44 godine mog profesionalnog rada, nema dana da me ne podsete da sam ćerka filmskih zvezda. Cilj rasprave o nepo-bebama je da ih ocrni i povredi - napisala je ova slavna glumica, kraljica franšize "Noć veštica".

Kako je istakla, svesna je svih prednosti kao dete slavnih roditelja, ali to ne znači da ona sama nije zaslužila mesto na kojem se danas nalazi.

Džejmi Li Kertis Profimeida
 

- Zanimljivo je kako odmah stvaramo prepostavke i smišljamo podrugljive komentare kad je neko u srodstvu sa nekim ko je poznat u svojoj profesiji, tvrdeći da nema talenta. To jednostavno nije istina. Radila sam sa sa hiljadu ljudi i svaki dan sam pokušavala da u svoj rad unesem integritet i profesionalizam i ljubav u umetnost. Nisam sama. Ima nas mnogo. Posvećeni našem poslu. Ponosni na našu lozu. Snažni u našem uverenju i našem pravu na postojanje - napisala je Džejmi Li Kertis i dodala:Džejmi Li Kertis/ Profimedia

- U ovim teškim danima, ogromnog besa u svetu, možemo li samo da pokušamo da pronađemo taj unutrašnji glas na koji nas podseća sjajan film "Sve u isto vreme" i zapišemo negde sebi podsetnik "budi ljubazan" - istakla je ova holivudska glumica koja je u ovoj godini dobila i svoju zvezdu na Bulevaru slavnih.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike