Najgori filmovi po izboru magazina"Variety": Od bizarnog fijaska do plitkosti "Plavuše" (VIDEO)

22.12.2022

16:30

0

Kritičari svetskog časopisa su bili prilično oštri

Najgori filmovi po izboru magazina"Variety": Od bizarnog fijaska do plitkosti "Plavuše" (VIDEO)
Film "Plavuša" - Copyright Profimedia

Američki filmski časopis "Variety" objavio je izbor najgorih filmova 2022. godine.

Na ovom spisku se našao film "Amsterdam", reditelja Dejvida O. Rasela sa Kristijanom Bejlom i Margo Robi.

Kritičari uglednog svetskog magazina su ga opisali kao "bizarni fijasko", užasan film koji je istovremeno dosadan i napadan, i izaziva "parališuće" češanje po glavi.

Među najgorim filmovima je i animirani film  "Malci 2: Uspon Grua".

Kritičari ga opisuju kao  prilično predvidljiv i "koji služi samo da bi se do kraja izmuzla krava".

Portet Merilin "ružan i nezahvalan"

Među najgorim filmovima našao se i  "Bones And All"  sa Timotijem Čalametom i Tejlor Rasel "gde se tokom dva časa i deset minuta skoro ništa ne dešava".

Na spisku najgorih filmova se našao i kontroverzni film "Plavuša", čijeg reditelja Endrjua Dominika su kritičari optužili za plitkost uloge Merilin Monro, koju je tumačila Ana de Armas, a čitav filmski potret čuvene holivudske glumice opisan je kao "ružan i nezahvalan".

Film "Potpaljivačica" je rimejk jednog od najgorih filmova po romanu Stivena Kinga "koji pokazuje da može još gore", dok je "Tri hiljade godine čežnje" reditelja Džordža Milera poveliko isprazna adaptacija dela A.S. Bajata.

Za film "Bigbug" kritičari "Variety"  primećuju da je reditelj Žan Pjer Žene "odavno izgubio svoj modžo", dok je komedija "Mehur" još jedan ćorak reditelja Džuda Aptova.

Budalasti film sa Penelope Kruz

Kritičari uglednog "Variety" smatraju da je u filmu  "Spiderhead" pogrešno dodeljena uloga Krisa Hemsvorta u filmu koji je zapravo trebao biti malo nezavisno ostvarenje, dok je u "355" reditelj Sajmon Kinberg oskarovsku ekipu sa Penelopom Kruz, Džesikom Častejn i Lupitom Njongo prikazao budalastom.

- Ekipa iz snova vrhunskih ženskih talenata uključujući Penelope Kruz, Džesiku Četsjen, Lupiku Njongo, udružila se da bi dokazala da špijunski filmovi nisu isključivo igra za dečake.

Oni nisu prvi koji su to pokušali ali su imali nesreću što su verovali Kinbergu - prilično su oštri kritičari magazina "Variety".

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike