Kristijan Bejl otkrio kako je izgubio omiljenu ulogu: Želeo je da igra slavnog muzičara (FOTO)

22.12.2022

06:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Glumac nikada u svojoj dugogodišnjoj karijeri nije igrao u muzičkom filmu

Kristijan Bejl otkrio kako je izgubio omiljenu ulogu: Želeo je da igra slavnog muzičara (FOTO)
Kristijan Bejl - Copyright Profimedia

Glumac Kristijan Bejl, zvezda trilogije “Mračni vitez”, otkrio je kog bi muzičara voleo da glumi na filmu. Iako je u svojoj karijeri igrao u više od 50 filmova, nikada nije glumio u nekom muzičkom filmu.

Sada je glumac otkrio kako ga je oduvek fascinirao Šon Rajder, pevač grupe Happy Mondays.

Profimedia
 

- Uvek mi je bio interesantna pojava. Odrastao sam slušajući Happy Mondays tako da bi bilo zabavno glumiti ga - izjavio je Bejl u interrvjuu za NME, prenosi Headliner.

Prestar sam da bih dobio tu ulogu

Na njegovu žalost, već je objavljeno da će se snimati biografski film o Šonu Rajderu koga će igrati Džek O’ Konel. Film će se zasnivati na Rajderovoj autobiografiji iz 2011. godine nazvanoj “Twisting My Melon”.

U ovom trenutku je nepoznato kada će se film pojaviti u bioskopima, ali se zna da će Džejms Nelson-Džojs glumiti Beza, drugog člana grupe Happy Mondays.

Profimedia
 

Kada je novinar rekao Bejlu da je već najavljeno snimanje filma o Rajderu, glumac je zaključio da je, dakle, već izgubio tu ulogu.

- Ako snimaju film o periodu u kojem je Rajder bio na vrhuncu, onda sam verovatno prestar da bih dobio tu ulogu - izjavio je Bejl.

Prvi film za Netfliks

Kristijan Bejl trenutno promoviše svoj novi film “The Pale Blue Eye”, prvi u njegovoj karijeri koji je sniman za Netfliks. On glumi detektiva koji je angažovan kako bi istražio ubistvo vojnika na američkoj vojnoj akademiji. Tokom istrage upoznaje kadeta s kojim će raditi na razotkrivanju celog slučaja. Njega glumi Heri Meling, a on je fikcionalizovana verzija slavnog pisca Edgara Alana Poa.

Profimedia
 

- To je priča o Pou u kojoj detektiv Augustus Landor, koga glumim, utiče na Poa koji kasnije postaje kum detektivskih priča ali i alkoholičar - objasnio je Bejl.

“The Pale Blue Eye”“ počinje da se prikazuje na Netfliksu 6. januara sledeće godine.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike