Netfliks objavio snimak sa gafovima iz serije „Sreda“: Histerija je postala još veća (VIDEO)

12.12.2022

11:15

0

Autor: Dejan Ćirić

Džena Ortega je oduševila ceo svet svojom ulogom, ali i scenom plesa koja je trenutno planetarni hit

Netfliks objavio snimak sa gafovima iz serije „Sreda“: Histerija je postala još veća (VIDEO)
Džena Ortega u seriji "Sreda" - Copyright Profimedia

Serija „Sreda“ (Wednesday) oborila je rekord na Netfliksu, jer je postala najgledanija serija u prvoj nedelji strimovanja sa 341,23 miliona pogledanih sati.

Time je postala ne samo najgledanija Netfliksova serija u prvoj nedelji emitovanja, nego i najgledanija serija ovog strimera na engleskom jeziku u toku bilo koje nedelje emitovanja, preneo je Deadline.

Profimedia
 

Džena Ortega je oduševila ceo svet svojom ulogom Srede Adams, ali i scenom plesa koja je trenutno planetarni hit.

Glumci su totalna suprotnost likovima iz serije

„Sreda“ je, pored dokumentarca „Hari i Megan“ tema broj 1 u svetskim medijima, kada se govori o najnovijim Netfliksovim ostvarenjima, a striming servis je danas objavio video sa gafovima sa snimanja trenutno jedne od najpopularnijih serija na svetu i ljudi su fascinirani.

Reboot „Porodice Adams“ prošao je vrlo dobro kod obožavalaca i Netflix im je sada predstavio kratak, ali simpatičan dodatni sadržaj u obliku snimka sa gafovima, navodi index.hr.

 

 

Džena Ortega se kroz celu seriju ne smeje, mračna je i morbidna, bez imalo sreće i radosti, a fanovima se svakako svidelo da je vide sasvim drugačiju u takozvanim „bloopersima“.

"Molio sam boga da ovo puste", "Dajte nam usput i najavu za drugu sezonu", "Super mi je kako su glumci totalna suprotnost likovima iz serije", "Prekratko mi je ovo, želim još", "Obožavam ovaj video", samo su neki od komentara na društvenim Tviteru.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike