"Vesela udovica" ponovo na sceni Madlenianuma: Raskošna predstava koja ostavlja bez daha (FOTO)

12.12.2022

15:00

0

Poslastica za sve ljubitelje divne muzike Franca Lehara i razigranih valcera

"Vesela udovica" ponovo na sceni Madlenianuma: Raskošna predstava koja ostavlja bez daha (FOTO)
Copyright Madlenianum/Zoran Škrbić

Predstava "Vesela udovica" koja razgaljuje srca svih posetilaca željnih dobre zabave, humora i raskošne scenografije i kostima ponovo je na sceni Madlenianuma.

Svi ljubitelji divne muzike Franca Lehara, razigranih valcera i numera sa crnogorskim melosom, opet mogu da uživaju u opereti "Vesela udovica" , koja će prvi put u ovoj sezoni na sceni Madlenianuma biti postavljena u ponedeljak 12. decembra u 19.30 časova.

Madlenianum/Zoran Škrbić
 

Vrhunski igrači na sceni

Miljenik beogradske publike, reditelj Robert Bošković, je na scenu Madlenianuma postavio predstavu koja ostavlja bez daha, znalački je uklopio hor, koji je ujedno i baletski ansambl i napravio razigranu i raskošnu predstavu gde su glumci podjednako dobri pevači, a solisti su sjajni glumci, a u koreografiji Milice Cerović svi su vrhunski igrači!

Dođite da uživate u igri Branislave Podrumac, u naslovnoj ulozi bogate udovice Hane Glavari, oko čijeg srca i bogatstva se lome koplja, pre svega bivšeg verenika Kneza Danila (Vasa Stajkić), ali i francuske gospode Marka Živkovića, Arsenija Tubića i Milana Tubića.

Madlenianum/Zoran Škrbić
 

Za bogatsvo je zainteresovana i država Montenegro u čijoj ambasadi se dešava radnja, kojom upravlja nadobudni baron Zeta (Žarko Stepanov), čija mlada žena Valensijen (Mina Gligorić) ne može da odoli čarima francuske gospode, kao ni neke "verne" žene konzula i savetnika ambasade.

Pokušava da spase državu od bankrota, a neverne žene od razvoda

Madlenianum/Zoran Škrbić
 

Agilni pomoćnik barona Zete - Njegoš (Đorđe Stojković) pokušava da spase Hanino bogatstvo, državu od bankrota, a neverne žene od razvoda.

Do kraja meseca od istog reditelja možete pogledati operetu Žaka Ofenbaha "Pariski život" koja se igra 24. decembra.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike