Kanda Kodža i Nebojša najavili poseban, unplugged koncert

09.10.2020

06:24 >> 10:48

0

Nedavno su objavili simbolično nazvani album Popis, iznova snimivši okosnicu svog koncertnog repertoara u novim aranžmanima

Kanda Kodža i Nebojša najavili poseban, unplugged koncert
Copyright Kanda, Kodža i Nebojša Promo/ Longplay

Kultni rok bend Kanda Kodža i Nebojša (KKN) prvi put u karijeri održaće koncert u beogradskoj Kombank dvorani 7. novembra (20h), gde će se predstaviti u posebnoj, “unplugged” varijanti. KKN će svojim nastupom u nekadašnjem Domu sindikata otvoriti koncertni serijal promoterske kuće Long Play “Pod maskama”, čiji će ostali izvođači uskoro biti objavljeni.

– Nakon brojnih standardnih, električnih koncerata posle dosta vremena ćemo se beogradskoj publici predstaviti u aranžmanu prilagođenom akustičnim gitarama. Nastupajući povremeno u ‘unplugged’ varijanti poslednjih nekoliko godina formirali smo repertoar i zvučno i sadržajno drugačiji od uobičajenih svirki. Vremena su izazovna i zahtevna, isto se odnosi i na ‘prevod’ naših pesama u akustično sazvučje, ali ne sumnjamo u ispravnost našeg odgovora postavljenim zahtevima – poručuju KKN.

Zahvaljujući jedinstvenoj poetskoj viziji, vrsnim muzičarima koje predvodi Oliver Nektarijević, KKN su se vremenom pokazali kao jedan od ključnih bendova rok scene iz devedesetih, upisavši se u kolektivnu svest kao neočekivani glasnogovornici svoje generacije. Nedavno su objavili simbolično nazvani album “Popis”, iznova snimivši okosnicu svog koncertnog repertoara u novim aranžmanima.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike