Geri Oldman doneo neočekivanu odluku: Da li je konačna?

24.11.2022

06:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Slavni glumac ima dugu filmsku i televizijsku karijeru koja mu je donela Oskara, Zlatni globus, SAG nagradu i tri BAFTA nagrade

Geri Oldman doneo neočekivanu odluku: Da li je konačna?
Geri Oldman - Copyright Profimedia

Britanski glumac Geri Oldman izjavio je da razmišlja o odlasku u penziju i da bi mu bila čast da karijeru okonča TV serijom “Slow horses”.

U seriji strimig servisa Apple TV+, Oldman igra Džeksona Lamba koji rukovodi odjeljenjem neuspelih agenata MI5. Uoči druge sezone serije, koja će biti premijerno prikazana 2. decembra, Oldman je najavio da razmišlja o drugim interesovanjima osim glume.

Profimedia
 

Slavni glumac ima dugu filmsku i televizijsku karijeru koja mu je donela Oskara, Zlatni globus, SAG nagradu i tri BAFTA nagrade.

Ne želim da budem aktivan kada budem imao 80 godina

- Imao sam zavidnu karijeru, ali karijere jenjavaju, a imam i druge stvari koje me zanimaju osim glume. Kad si mlad, misliš da ćeš imati vremena za sve to, a onda godine prolaze. Sledeće godine punim 65 godina, sedamdeseta je iza ugla. Ne želim da budem aktivan kada budem imao 80 godina - rekao je Oldman za Sandej tajms, prenosi NME.

Profimedia
 

Dodao je i kao bi bio veoma „srećan, počastvovan i privilegovan“ da karijeru završi kao Džekson Lamb.

Ipak, ukoliko se glumac zaista penzioniše posle serije „Slow horses“, to znači da ćemo još nekoliko godina uživati u njegovoj glumi, jer je Apple nedavno najavio i četvrtu sezonu.  

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike