Diznijeva bajkovita avantura „Čudesni svet“ u bioskopima: Poznati glumci pozajmili glasove glavnim junacima (VIDEO)

18.11.2022

06:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Ova priča vodi gledaoce izvan poznatog zemaljskog prostora i vremena

Diznijeva bajkovita avantura „Čudesni svet“ u bioskopima: Poznati glumci pozajmili glasove glavnim junacima (VIDEO)
Film "Čudesni svet" - Copyright Profimedia

Glumci Milan Tubić, Nataša Marković, Dimitrije Ilić i Vanja Milačić oživljavaju likove u najnovijoj Diznijevoj animaciji "Čudesni svet" (The Strange World) koja je od sledeće nedelje, 24. novembra na repertoaru domaćih bioskopa

- Animacija govori o večnom sukobu između generacija u porodici i o želji roditelja da deca vole i rade isto što i oni sami. Međutim, kada se jave nevolje i problemi svi shvataju da su različitosti zapravo prava snaga - ukratko glumac Milan Tubić opisuje radnju "Čudesnog sveta", u čijoj sinhronizaciji učestvuje kao istraživač Klejd.

Foto: Promo/MegaComFilm
 

Uzbudljiva Diznijeva bajkovita priča vodi gledaoce izvan poznatog zemaljskog prostora i vremena. Film predstavlja Klejdse, legendarnu porodicu istraživača i avanturista dok pokušavaju da plove neistraženom i opasnom zemljom zajedno sa šarenolikom ekipom uključujući i jednu nestašnu mrlju, tronogog psa i gomilu proždrljivih stvorenja.

Foto: Promo/MegaComFilm
 

Komedija o tri generacije koje istražuju čudesan, ali često neprijateljski svet

Glumac Milan Tubić dodaje i to da "svaki član porodice ima neku svoju posebnu veštinu, a kad se sve one sklope u celinu nastaje pravi tim, dok je ljubav ta koja drži tim na okupu u svakoj neprilici."

Iz studija iz kojeg su iznikle animacije "Grad heroja" i "Enkanto: Magični svet", a pod rediteljskom palicom Dona Hola, dobitnika Oskara za animaciju „Raja i poslednji zmaj“ iz 2021. i specijaliste za holivudske animirane filmove nastaje najnovije ostvarenje koje je, kako sam ističe, "inspirisano klasičnim avnaturističkim pričama."

Foto: Promo/MegaComFilm
 

Hol dodaje i da je "Čudesni svet" originalna avantura, komedija o tri generacije koje prevazilaze svoje razlike dok istražuju čudan, čudesan, ali često neprijateljski svet.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike