Dizni priprema iznenađenje za obožavaoce Indijane Džonsa: Šta će se dešavati posle petog filma?

10.11.2022

06:07

0

Trenutno se ispituju brojne mogućnosti da se održi franšiza

Dizni priprema iznenađenje za obožavaoce Indijane Džonsa: Šta će se dešavati posle petog filma?
Harison Ford kao Indijana Džons - Copyright Profimedia

Kompanija Dizni aktivno razmatra mogućnost da napravi seriju o Indijani Džonsu za svoj kanal Disney+, navodi časopis Varajeti, pozivajući se na izvore.

Producentske kuće Maus haus i Lukasfilm su se na nekoliko poslednjih sastanaka sa scenaristima bavile takvim mogućnostima, a pošto pisac za projekat još nije odabran, nisu poznati ni detalji o mogućem zapletu.

Profimedia
 

Poznati magazin navodi da se ne zna ni da li bi radnja prethodila, ili bi bila zasebna u odnosu na kultni serijal od četiri filma u kojima je naslovnu ulogu igrao Harison Ford, odnosno da li bi na neki način postojala veza sa petim filmom čija se premijera očekuje iduće godine.

Predstavnici Lukasfilma odbili da daju komentar

"Pomak ka mogućem razvoju serije o Indijani Džonsu dolazi nakon što je Ford najavio da je završio sa ovom ulogom posle petog filma. Izvori kažu da Dizni trenutno ispituje brojne mogućnosti da održi franšizu, što može biti serija, novi film, neki drugi medij, ili kombinacija pomenutog", navodi časopis.

Varajeti piše da su predstavnici Lukasfilma odbili da daju komentar.

Profimedia
 

Ford je igrao Indijanu Džonsa u izuzetno uspešnim filmovima reditelja Stivena Spilberga "Otimači izgubljenog kovčega" (1981), "Indijana Džons i ukleti hram" (1984), "Indijana Džons i poslednji krstaški pohod" (1989) i "Indijana Džons i kraljevstvo kristalne lobanje" (2008). Reditelj petog filma je Džejms Mangold.

Ukoliko zaživi Diznijeva ideja, to neće biti prva serija o poznatom arheologu, pošto je "Mladi Indijana Džons" emitovana tokom dve sezone, 1992. i 1993. godine, a glavnog junaka u mladosti su tumačili Šon Patrik Flaneri i Kori Kerijer, uz gostovanje Harisona Forda u jednom nastavku.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike