Konačno komedija: Stižu nam ljubav, venčanja i druga očajanja

24.12.2020

12:37 >> 08:27

0

Autor: Dejan Ćirić

Romantična ljubavna priča u režiji glumca Denisa Dugana od sutra počinje da se prikazuje u domaćim bioskopima, najavio je distributer Taramount film

Konačno komedija: Stižu nam ljubav, venčanja i druga očajanja
Copyright Profimedia

Radnja filma “Ljubav, venčanja i druga očajanja” prati nekoliko paralelnih dramaturških tokova – vlasnicu cvećare Džesi Ingliš ostavlja momak, a zatim jedna od njenih mušterija, Liz Raferti traži od nje da joj organizuje venčanje koje se dešava za samo osam dana. Uvek spremna za izazov, Džesi pristaje na organizaciju svadbe za Liz i njenog supruga Roberta Bartona, kandidata za gradonačelnika. Da bi isplanirala savršeno venčanje, Džesi radi zajedno sa uglednim ugostiteljem, Lorensom Filipsom. Tokom pripreme keteringa za venčanje, Lorensu prijatelj namešta sastanak „na slepo“ sa ženom po imenu Sara, koja je zapravo – slepa.

Promo/Cineplexx

Dok se Robert sprema za venčanje sa Liz, njegov brat Džimi Barton učestvuje na takmičenju za ljubavne sastanke. Džimi mora da ostane fizički vezan za svoju partnerku Svetlanu što je duže moguće i ako uspeju da nadmaše drugi par, oni pobeđuju i osvajaju milion dolara. U međuvremenu, kapetan broda po imenu Riči zaljubljuje se u jednu od svojih gošći na brodu ali postoji problem – on ne zna ko je ona i gde da je nađe, jedino što zna je da ima tetovažu staklene cipelice na vratu. Kada voditeljka lokalnih vesti predloži da napravi prilog o njemu i njegovom brodu, Kapetan Riči odlučuje da bi mogao da iskoristi to javno izlaganje da pronađe svoju Pepeljugu.

I dok svi ovi likovi pokušavaju da stvore savršen “kraj iz bajke”, oni otkrivaju da je ljubav neuredna, zbunjujuća i lepa.

Pročitajte još

Glumačku ekipu ovog filma predvode veterani, oskarovci Dajana Kiton i Džeremi Ajrons, dok ostatak čine Megi Grejs, Dijego Boneta i Endru Bačelor. Kiton je već igrala u romantičnim komedijama, dok se njen kolega Džeremi Ajrons sada prvi put nalazi u ovom ležernijem, komercijalnom žanru.

Ovu uzbudljivu i duhovitu priču publika može gledati od sutra u svim bioskopima Cineplexx lanca, kao i mnogim multipleks objektima Beograda i širom Srbije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike