Neočekivano priznanje Danijela Krejga: Nekada sam to mrzeo

06.11.2022

06:10

0

Autor: Dejan Ćirić

Glumac je igrao u poslednjih pet filmova o Džejmsu Bondu, pre nego što se oprostio od ove uloge filmom „Nije vreme za umiranje“ prošle godine

Neočekivano priznanje Danijela Krejga: Nekada sam to mrzeo
Danijel Krejg - Copyright Profimedia

Danijel Krejg je priznao da mrzi svetla reflektora od kako je dobio ulogu Džejmsa Bonda 2006. godine, a slavu i dalje smatra “stranom”.

Ovaj pedesetčetvorogodišnji glumac dobitnik je priznanja na Filmskom festivalu u Montclairu 2022. godine, gde je Stiven Kolber vodio razgovor sa njim u Centru za scenske umetnosti Nju Džersija.

Profimedia
 

- Nekada sam to mrzeo, ali mislim da je to bila slava koja mi se nije svidela. Morao sam da se naviknem da budem poznat, što mi je još uvek toliko strano - rekao je Danijel, prenosi Klix.

Krejg je nedavno dobio orden Svetog Majkla i Svetog Džordža, isti koji ima i njegov legendarni lik na velikom ekranu - Džejms Bond.

Filmskoj zvezdi pripala je čast da od princeze Ane, u dvorcu Vindzor, dobije ovo priznanje za njegov izuzetan doprinos filmu i pozorištu.

Danijel Krejg kao Džejms Bond/Profimedia
 

Krejg je igrao u poslednjih pet filmova o agentu 007, pre nego što se oprostio od ove uloge filmom „Nije vreme za umiranje“ prošle godine.  

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike