Svetska premijera filma "Crni panter: Vakanda zauvek" u Los Anđelesu: Glamur za Marvelov spektakl (FOTO/VIDEO)

27.10.2022

13:45

0

Specijalni gosti okupili su se sinoć u Holivudu

Svetska premijera filma "Crni panter: Vakanda zauvek" u Los Anđelesu:  Glamur za Marvelov spektakl (FOTO/VIDEO)
image002 - Copyright Promo/MegaCom film

U Los Anđelesu sinoć je održana premijera dugo očekivanog superherojskog Marvelovog filma „Crni panter: Vakanda zauvek “ (Black Panther: Wakanda Forever) koji će se na repertoaru domaćih bioskopa naći od 10. novembra.

Filmski stvaraoci i specijalni gosti okupili su se sinoć na crvenom tepihu u Holivudu među kojima su najveće zvezde bili glumci Anđela Baset, Lupita Njongo, Letiša Rajt, Tenoč Uerta, kao i drugi akteri nastavka Marvelovog superherojskog naslova.

Promo/MegaCom film
 

- Počastvovana sam. Ovo je prilika za nas, kao porodicu, da zajedno napravimo nešto predivno -izjavila je Letiša, vodeća glumica nastavka filma.

Takođe premijeri je prisustvovala i muzička ikona Rijana koja se ovog petka vraća na svetsku scenu i to sa pesmom "Lift Me Up" glavnim singlom iz predstojećeg filma „Crni panter Vakanda zauvek“.

Napisana kao posveta preminulom glumcu Čedviku Bosmanu, protagonisti prvog dela franšize, pesma je snimljena u pet zemalja i producirana od strane Ludviga Goransona dobitnika nagrade Oskar za najbolju muziku za film "Crni panter."

Nakon uspešnog ostvarenja iz 2018. kada je film „Crni panter“ reditelja Rajana Kuglera (Ryan Coogler) osvojio tri nagrade Oskar, nastavak akcionog Marvelovog filma vraća publiku u kraljevstvo Vakanda - izmišljenu zemlju sa neverovatno naprednom tehnologijom pred kojom se javlja nova pretnja.

Sada od strane podvodne nacije zvane Talokan.

Kraljica Ramonda, Šuri, Okoje i Mubaku bore se kako bi zaštitili svoje ljude od upada svetskih sila koje se, nakon smrti kralja T’Čalea nameću kao opasnost. Kada ih Namor, vođa skrivenog podvodnog naroda upozori na globalnu pretnju, Vakanđani iznalaze nova rešenja.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike