Da li će mu posle „Sivog čoveka“ svi oprostiti Kena? Rajan Gosling u najskupljem Netfliksovom filmu svih vremena (FOTO/VIDEO)

19.07.2022

12:01

0

U snimanje ovog ostvarenja uloženo je više od 200 miliona dolara

Da li će mu posle „Sivog čoveka“ svi oprostiti Kena? Rajan Gosling u najskupljem Netfliksovom filmu svih vremena (FOTO/VIDEO)
profimedia-0700408741 - Copyright Rajan Gosling, film Sivi čovek/Profimedia

Produkcija filma "Sivi čovek", koji su režirala poznata britanska braća Entoni i Džozef Ruso, a u kom glavnu ulogu igra Rajan Gosling, najavili su da će ovo dugoočekivano ostvarenje biti objavljeno na Netfliksu 22. jula, preneli su britanski mediji.

U snimanje ovog ostvarenja, u Marvel produkciji, zasnovanog na triler romanu Marka Grinija iz 2009. godine, uloženo je više od 200 miliona dolara i to je najskuplji Netfliksov film ikada snimljen.

Rajan Gosling, film Sivi čovek/Profimedia
 

"Sivi čovek“ - legenda u tajnom carstvu koja se tiho kreće sa posla na posao, postiže nemoguće, a zatim nestaje. U svetu postoje sile smrtonosnije od Sivog čoveka. Njihovim očima, Džentri je upravo nadživeo svoju korisnost. Sada će dokazati da ne postoji siva zona između ubijanja za život i ubijanja da bi ostao živ", navodi se u sinopsisu filma.

Pored popularnog glavnog glumca Rajana Goslinga, u filmu će se pojaviti i Kris Evans, Ana de Armas, Džesika Henvik, Vagner Mura, Alfre Vudard i Rege-Žan Pejdž.

Rajan Gosling i Kris Evans, film Sivi čovek/Profimedia
 

Poznati britanski reditelji i producenti braća Ruso istakli su da je najveća prednost objavljivanja filmova na striming servisima finansijska korist za korisnike, preneli su brojni američki mediji.

Džozef i Entoni, najpoznatiji po režiji četiri velika Marvelova filmska ostvarenja, izneli su na konferenciji za novinare povodom izlaska "Sivog čoveka", svoje mišljenje o velikoj diskusiji koja se vodi u američkoj javnosti poznatoj pod nazivom "striming protiv pozorišta", tokom koje su uglavnom isticane negativne strane objavljivanja ostvarenja onlajn.

Entoni i Džozef Ruso/Profimedia
 

Braća Ruso su istakla da je "filmska industrija u krizi", a kao razloge za to što lično podržavaju striming rekli su da je najvažnja finansijska dostupnost umetnosti korisnicima, dodajući da "danas odlazak u bioskop ili pozorište predstavlja elitističku ideju, te da se postavlja pitanje ko sebi može da obezbedi redovne odlaske po cenama koje se diktiraju".

Reditelji su naveli da će film "Sivi čovek" biti objavljen i na striming servisu, pored odabranih bioskopa, kao što je prvobitno i najavljeno.

- Po našem mišljenju striming ima najvise smisla, jer po ceni jednog bioskopskog iskustva dobijate neograničen pristup zabavnom programu - zaključili su oni.

Pored velikog broja nagrada, braća Ruso su komercijalno nauspešniji reditelji svih vremena, posle Stivena Spilberga.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike