Ćerka Radeta Šerbedžije se krije iza pseudonima: Otkrivamo ko je Eliot Alma (FOTO/VIDEO)

15.10.2022

07:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Ona je novo ime na regionalnoj muzičkoj sceni i predstavlja pesme koje govore o njenim najintimnijim i najiskrenijim mislima, osećanjima i životnim iskustvima

Ćerka Radeta Šerbedžije se krije iza pseudonima: Otkrivamo ko je Eliot Alma (FOTO/VIDEO)
Copyright Rade Šerbedžija 24sedam/ Goran Sivački

Mimi Šerbedžija ili umetnički Eliot Alma, ćerka proslavljenog umetnika Radeta Šerbedžije, novo je ime na regionalnoj muzičkoj sceni, predstavlja singl „Eliot And I“ kojim najavljuje prvo EP izdanje, čiji se izlazak očekuje sredinom novembra.

Mimi je kreirala lik, Eliot Almu, kroz koju će predstaviti pesme koje govore o njenim najintimnijim i najiskrenijim mislima, osećanjima i životnim iskustvima. Sve pesme snimljene su u Eve studiju u Mančesteru, odmah nakon što je Mimi diplomirala na „Paul McCartney's Institute For Performing Arts“ u Liverpulu.

Mimi Šerbedžija Promo/LAA
 

Bend koji je odsvirao sve na albumu čine njeni prijatelji i kolege sa fakulteta - Daniel Astles, Zack Smith, Bobby Finnegan, Enric Verdaguer i Louie Miles. EP izdanje, sastavljeno od šest pesama, producirao je Finn Howells, a svu muziku i tekstove je napisala Mimi.

Nakon najavnog singla „Eliot And I“, krajem ovog meseca izlazi i drugi singl, praćen video spotom, i to za pesmu „Unchained“.

Mimi Šerbedžija Promo/LAA
 

Rođena u Londonu, a odrasla u Los Anđelesu, Londonu i Rijeci, Mimi je dete svakog od tih gradova, sa svakim od njih se poistovećuje na poseban način, a pesme piše na engleskom, koji joj je prvi jezik. Od ove jeseni jedan će duži period vremena provesti u Zagrebu, odakle će u svet pustiti Eliot Almu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike