Na krilima uspeha: Film „Ala je lep ovaj svet“ osvaja srca i bioskopske dvorane (FOTO/VIDEO)

27.09.2022

09:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Više od 10.000 ljudi je već pogledalo ljubavnu komediju sa Andrijom Kuzmanovićem i Anđelkom Prpić u glavnim ulogama

Na krilima uspeha: Film „Ala je lep ovaj svet“ osvaja srca i bioskopske dvorane (FOTO/VIDEO)
5 nikola pejakovic - Copyright Film "Ala je lep ovaj svet" Promo/Nemanja Miščević

Nakon velike beogradske premijere koja je bila rasprodata i samo 3 dana od početka bioskopskog prikazivanja, film “Ala je lep ovaj svet” pogledalo je više od 10.000 gledalaca.

Ova uzbudljiva ljubavna komedija pobrala je samo pozitivne kritike stručne javnosti, ali na prvom mestu mogobrojna publika je sa velikim oduševljenjem prepoznala ovu toplu filmsku priču koja nas je podsetila na osećaj kada nas je neko poslednji put voleo. 

Film "Ala je lep ovaj svet" Promo/Nemanja Miščević
 

Glave junake ove tople filmske priče koju krasi vizuelna prepoznatljivost koja svima prija čine anđeo Ljubiša (Nikola Pejaković), koji pokušava da spoji nespojivo: neafirmisanog reditelja Batu (Andrija Kuzmanović) i popularnu i harizmatičmu TV voditeljku Unu (Anđelka Prpić), a dodatno se u sve to meša policijski inspektor Trišić (Andrej Šepetkovski).

Autorsku ekipu predvodi reditelj Filip Čolović, a ostale uloge igraju Anica Dobra, Bane Vidaković, Tihomir Stanić, Branka Pujić, Andrija Milošević, Miljana Gavrilović i mnogi drugi.

Film „Ala je lep ovaj svet“ nastao je u produkciji kuće „Blue Butterfly“i Telekoma Srbija i od 22. septembra se nalazi se u redovnim repertoarima bioskopa širom zemlje i regiona.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike