Biografski film o Robiju Vilijamsu snima se u Beogradu: Koncert u Krnjači

26.09.2022

09:00

0

Muzička zvezda igra samu sebe

Biografski film o Robiju Vilijamsu snima se u Beogradu: Koncert u Krnjači
Copyright Robi Vilijams Profimedia

Film "Bolji čovek", koji govori o životu svetske zvezde, pevača Robija Vilijamsa, snima se  u Beogradu.

U studiju u Krnjači, dva dana sniman je koncert slavnog pevača održan 2003. godine, a u snimanju je učestvovalo više od 2.000 statista.

Uoči početka snimanja filma pevač je rekao da film neće ništa zatajiti kada je u pitanju njegova divlja prošlost.

Profimedia
 

Reditelj Majkl Grejsi izjavio je da film neće biti kao "Rocketman" ili "Boemska rapsodija", koji su govorili o muzičkim vunderkindima.

Jedan od najvećih problema slavnog pevača je bio kako da da pronađe glumca koji će igrati njegovu mlađu inkarnaciju.

Kako prenosi San, Robi Vilijams je izjavio početkom godine da nije siguran u izbor glumca koji će igrati mlađeg njega, ali je potvrdio da će igrati sam sebe.

Profimedia
 

- Kada je o filmovima reč, stvar je u tome da je čudo ako se bilo šta i snimi. Uvek bude da je neko rekao ne, a onda se neko drugi uvredio, a treća osoba se nije našla dovoljno uvređenom i na kraju su svi uvređeni. Govorim o agentima i advokatima. Siguran sam 97 posto da će se to dogoditi. Ne znam ko će me igrati kada budem mlađi, ali znam ko će me igrati kada budem stariji. Gledate u njega - rekao je pevač.

Muzička zvezda igra samu sebe u ovom biografskom ostvarenju, ali u Srbiji trenutno boravi samo glumac Džono Dejvis, koji ga tumači u mlađim danima.

On je potvrdio da će mu partneri u ovom projektu biti glumačke zvezde Stiv Pemberton i Alison Stedman, a na svom Instagramu kačio je fotografije iz Beograda.

- Glumim Robija Vilijamsa u njegovom muzičkom biografskom filmu "Bolji čovek", zajedno s neverovatnom glumačkom ekipom i samom legendom. Sve to u predivnoj režiji Majkla Grejsija. Dođavola - napisao je kratko na Tviteru.

Džono Dejvis je engleski glumac rođen u Česterfildu, najpoznatiji u Velikoj Britaniji i SAD po ulozi Aleksa Delarža u predstavi "Paklena pomorandža", a pojavljivao se i u filmu "Kingsman" i seriji "Lovci".

U maju 2022. objavljeno je da je Dejvis dobio ulogu britanskog pevača Robija Vilijamsa, a film bi trebalo da bude objavljen krajem 2023. godine.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike