Kris Rok odbio ponudu da ponovo vodi dodelu Oskara: Ovo su razlozi

30.08.2022

11:15

0

Autor: Dejan Ćirić

Glumac je otkrio i da mu je ponuđeno da glumi u reklami za Super Boul nakon incidenta sa Vilom Smitom, ali i na to nije pristao

Kris Rok odbio ponudu da ponovo vodi dodelu Oskara: Ovo su razlozi
Kris Rok - Copyright Profimedia

Komičar Kris Rok je izjavio da ga je Akademija filmskih umetnosti i nauka zamolila da bude domaćin 95. dodele Oskara sledeće godine, ali je on to odbio.

Kako prenosi Arizona Republic, tokom stend-ap šoua u Finiksu tokom vikenda, Rok je rekao da je odbio poziv, našalivši se pomalo bizarno da bi to bilo isto kao da zamolite Nikol Braun Simpson „da se vrati u restoran“ u kome je jela one večeri kada je ubijena u svojoj kući u Los Anđelesu.

Kris je, navodno otkrio i da mu je ponuđeno da glumi u reklami za Super Boul nakon incidenta na dodeli Oskara, kada ga je Vil Smit ošamario, ali i na to nije pristao.

Profimedia
 

Glumac je naveo da je Smitov šamar bio fizički bolan.

- On je veći od mene. Država Nevada ne bi odobrila tuču između mene i Vila Smita - rekao je Rok.

Podsetimo, tokom dodele Oskara u martu ove godine, Vil je izašao na scenu i ošamario Roka nakon što se komičar našalio na račun Smitove žene, Džejde Pinket Smit. Kris, koji je dodeljivao nagradu, uporedio je Pinket Smit, koja ima alopeciju, sa likom Demi Mur iz filma "G.I. Jane".

"Drži ime moje žene van je*enih usta", vikao je Smit na Roka.

Profimedia
 

Dan nakon svađe, Smit je podelio izjavu u kojoj se javno izvinjava Roku, Akademiji, njegovoj porodici i glumcima i ekipi filma "Kralj Ričard" za koji je osvojio zlatnu statuu u kategoriji najbolja muška uloga, piše NME, prenosi Telegraf.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike