Masimo Savić i Kosheen na Beer festu: Od večeras ulaz bez plaćanja obavezne konzumacije

19.08.2022

14:30

0

Kapije se i danas otvaraju u 18 časova

Masimo Savić i Kosheen na Beer festu:  Od večeras ulaz bez plaćanja obavezne konzumacije
Belgrade Beer Fest - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Belgrade Beer fest sinoć je zvanično otvorio svoje kapije. Festival se u punoj snazi nastavlja i večeras, a kapije se i danas otvaraju u 18 časova. 

Glavnu binu otvara nastup benda "Deca loših muzičara" u 20.30, nakon čega će u 22 časova biti održan koncert jednog od najvećih regionalnih zvezda Masima Savića. 

24sedam/Goran Sivački
 

Posetioce u 23 časova očekuje nastup grupe Kosheen, dok će se glavna bina posle ponoći pretvoriti u ogroman plesni podijum jer je za 1 sat posle ponoći zakazan nastupe grupe Nipplepeople, a u 2.15h publici će se predstaviti jedan od omiljenih izvođača nove generacije Luka Rajić. 

Na Moto Platz bini, koja se brzo ustoličila kao jedna od omiljenih zona festivala, danas će nastupiti "Džepovi" u 21h, "Atomsko sklonište" u 22.30h, kao i Penthouse bend u ponoć.

24sedam/Goran Sivački
 

I pored svih napora da se obezbedi jaka internet konekcija za dovoljno pouzdano funkcionisanje plaćanja na festivalu, organizator je otvorio mogućnost plaćanja gotovinom ili platnim karticama, uz ulaz bez uslova konzumacije.

24sedam/Goran Sivački
 

Do kraja Belgrade Beer Festa ulaz u Cloud i Koncertnu zonu je slobodan, bez plaćanja obavezne konzumacije, dok je plaćanje na festivalu do kraja njegovog trajanja isključivo gotovinom i platnim karticama. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike