Sea Dance festival dodaje gas: Stižu Senidah i regionalne trap zvezde (FOTO/VIDEO)

25.07.2022

13:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Svoje nastupe na plaži Buljarica od 26. do 28. avgusta potvrdila je snažna regionalna postava

Sea Dance festival dodaje gas: Stižu Senidah i regionalne trap zvezde (FOTO/VIDEO)
Senidah - Copyright Senidah Promo/SDF

Nakon najave da na Sea Dance stižu globalni hitmejkeri Shouse i Mahmut Orhan, najveći crnogorski festival dodao je gas i izlazi s još fantastičnih imena koja grade jedno od njegovih najupečatljivijih izdanja dosad!

Svoje nastupe na plaži Buljarica od 26. do 28. avgusta potvrdila je snažna regionalna postava koju predvodi najveće žensko trap ime Balkana Senidah, a prate je senzacija Crni Cerak, obožavana Mimi Mercedez kao i sveža nova imena Tam, Micka Lifa i Da Wreck.

Mimi Mercedez Promo/SDF
 

Zajedno s ranije najavljenim headlinerima Ninom Kraviz, Anfisom Letyago, Anom Đurić Konstraktom, Kalush Orchestrom i Dubioza Kolektivom, dobitnik nagrade za Najbolji evropski festival zacementirao je svoju poziciju daleko najveće festivalske i turističke atrakcije na crnogorskoj obali ovog leta. Zbog ogromnog interesovanja publike, Sea Dance je i ove godine pokrenuo popularnu akciju pod nazivom „Uzmi 4, zgrabi 5“, tokom koje uz kupljene četiri ulaznice za Sea Dance fanovi festivala petu dobijaju na poklon.

Da Wreck Promo/SDF
 

Senidah, neprikosnovena trap kraljica i jedna od najtraženijih regionalnih zvezda, ponovo će svojim hitovima ujediniti region na najvećoj žurci leta u Buljarici. Nova trap i rap senzacija Crni Cerak u tirkiznu uvalu donose hitove kao što su „CC1“ i „CC2“, koje su radili za „Južni vetar“, ali i novu numeru „CC3“. Moćne bas linije i kontroverzni stihovi reperke Mimi Mercedez će dovesti atmosferu na Sea Dance festivalu do usijanja, a treperka Micka Lifa donosi svež zvuk i zapažene singlove kao što su: „Njiham“, „Naturale & Pure“, „Flajke“ i „Kardio“.

Micka Lifa Promo/SDF
 

Pop zvezda u usponu i talentovana kantautorka Tam, koja predvodi glas jedne nove generacije, rasplamsaće Sea Dance numerama sa debitantskog EP izdanja „Refleksija“, dobro poznatim pesmama poput „Žad“, „Brži od svega“, „Infierno" i „Aj ćao“, kao i novim letnjim hit singlom „Pogana”. Regionalnoj trap i rap postavi pridružuje se i crnogorska podrška – mladi barski hip hop sastav Da Wreck, koji će oduvati publiku pesmama sa albuma „Crkvice“ i „Sedam“, ali i singlovima „Grizeldisimo“ i „Naše Djelo“.

Tam Promo/SDF
 

Pored ove fantastične trap i hip hop postave, na ovogodišnjem izdanju Sea Dance festivala, koje će biti održano od 26. do 28. avgusta, nastupiće i već objavljena muzička imena iz Evrope i regiona: predvodnice svetske elektronske scene Nina Kraviz i Anfisa Letyago, hitmejkeri Shouse i Mahmut Orhan, najtraženije muzičko ime Balkana Ana Đurić Konstrakta, pobednici Evrovizije KALUSH Orchestra i jedan od najvećih regionalnih bendova poslednje decenije Dubioza Kolektiv.

Crni Cerak Promo/SDF
 

Ograničen kontingent festivalskih ulaznica po poklon ceni od 3.290 dinara, uz 40 odsto popusta, u prodaji je do isteka zaliha, a zbog velikog interesovanja publike Sea Dance je pokrenuo akciju pod nazivom „Uzmi 4, zgrabi 5”, tokom koje uz kupljene četiri ulaznice za Sea Dance fanovi festivala petu dobijaju na poklon.

S obzirom na popularnost akcije proteklih godina, očekuje se da će predviđeni kontingent planuti u vrlo kratkom roku! Ulaznice su dostupne preko festivalske stranice, kao i prodajne mreže Gigs Tix-a.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike