Ove glumice su u trci za ulogu Ejmi Vajnhaus: Velike zvezde raskošnog talenta

24.07.2022

06:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Film će se zvati "Back To Black", kako glasi jedna od najpoznatijih pesama tragično preminule pevačice

Ove glumice su u trci za ulogu Ejmi Vajnhaus: Velike zvezde raskošnog talenta
Copyright Ejmi Vajnhaus/Profimedia

Kako je nedavno preneo Varajeti film o Ejmi Vajnhaus, koji je dobio podršku njenog oca Miča, režiraće rediteljka filma "50 nijansi sive", Sem Tejlor-Džonson, koja je inače bila bliska prijateljica tragično preminule pevačice.

- Ono što želimo je da neko prikaže Ejmi onakvu kakva je zaista bila. Smešna, briljantna, šarmantna i užasna kakva je znala ponekad da bude. Nema smisla da ja snimam film o njoj jer sam joj otac. Ali da nateramo prave ljude na to, to je važno i mi ćemo to sada učiniti - poručio je Mič Vajnhaus.

Ejmi Vajnhaus/ Profimedia
 

Film će se zvati "Back To Black", kako glasi jedna od najpoznatijih Ejminih pesama.  

Kako navodi Cosmpolitan Italia, iako su u prošlosti Mič Vajnhaus i njegov agent, o kojem se mnogo raspravljalo, želeli da pevačicu glumi mlada glumica koja tek započinje karijeru, ali može da iznese ovako zahtevnu ulogu, u poslednjih nekoliko nedelja priča je promenila tok.

Naime, više veoma poznatih imena je razmatrano za ulogu. Jedno od njih je Lejdi Gaga, koja bi, sudeći po onome što je do sada postigla u muzičkoj i glumačkoj karijeri, sigurno mogla na pravi način da odigra i ovu ulogu.

Ejmi Vajnhaus/ Profimedia
 

S druge strane, u igri su i Kamila Kabeljo, Aleksa Demi iz serije „Euforija“, kao i bivša članica sastava „Fifth Harmony“ Loren Hauregi.

Reč je o damama koje poseduju raskošan talenat, što daje nadu, ako se odabere prava, da će biti snimljen veliki film koji će na pravi način proslaviti lik i delo Ejmi Vajnhaus, čiji je život već ispričan u Oskarom nagrađenom dokumentarcu „Ejmi“ iz 2015. godine, koji je režirao Asif Kapadia.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike