Šokantno priznanje glumca iz serije „Stranger Things“: On jeste gej (FOTO/VIDEO)

19.07.2022

06:01

0

Sedamnaestogodišnji Noa Šnap izjavio je kako je u početku izbegavao pitanje Vilove homoseksualnosti, jer nije želeo da pokvari četvrtu sezonu

Šokantno priznanje glumca iz serije „Stranger Things“: On jeste gej (FOTO/VIDEO)
profimedia-0694806304 - Copyright Noa Šnap/Profimedia

Noa Šnap potvrdio je da su nagađanja tačna, te da je lik kog glumi u popularnoj seriji "Stranger Things" gej. Radi se o Vilu Bajersu, jednom od glavnih likova u ovom svetskom fenomenu.

Serija je premijerno prikazana na Netfliksu još 2016. godine i prvoj sezoni Vil je bio lik oko koga se vrtela čitava radnja.

Tako smo mogli da vidimo kako Vila otima Demogorgon, ali i kako se prilagođava tinejdžerskom životu i promenljivoj dinamici koja se odvija među njegovom grupom prijatelja.

Noa Šnap u seriji "Stranger Things"/Profimedia
 

U četvrtoj sezoni pojavljuje se novi aspekt lika i čini se kako je tinejdžer iz Hokinsa zaljubljen u svog prijatelja Majka Vilera, kojeg glumi Fin Volfhard.

Sedamnaestogodišnji Šnap izjavio je u intervjuu za Varajeti kako je u početku izbegavao pitanje Vilove homoseksualnosti, jer nije želeo da pokvari četvrtu sezonu.

- Međutim, ta crta lika bila je prisutna od prvih epizoda Netfliksove serije. Mislim da je prilično očigledno u poslednjoj sezoni da Vil ima osećanja prema Majku. Autori su to polako nagoveštavali kroz sezone, a već u prvoj su počeli da razvijaju tu priču - objasnio je Noa i dodao:

- U četvrtoj sezoni samo sam ja glumio lika koji je zaljubljen u svog najboljeg prijatelja i koga muči misao da li će biti prihvaćen. Vil se uvek osećao kao da tu ne pripada.

Noa Šnap/Profimedia
 

Pomak u Vilovoj priči sa natprirodnih tema na ličnije trenutke dao je glumcu više posla pa je izjavio kako je ova sezona upravo zbog toga bila novo iskustvo za njega.

- Morao sam da istražim kako se Vil snalazi s problemima ličnog identiteta i kako se bori sa odrastanjem i asimilacijom u srednjoj školi. To je bilo novo iskustvo za mene - rekao je glumac.

Najavio je kako će se u idućoj sezoni autori serije više usredsrediti na Vila i njegovu priču i da se nada pravoj sceni u kojoj obznanjuje da je homoseksualac.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: index.hr

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike