Netfliks je srušen za samo nekoliko minuta! Počelo je finale serije „Stranger Things“ (FOTO/VIDEO)

01.07.2022

10:37

0

Stranica DownDetector potvrdila je više od 700 izveštaja o tehničkim problemima korisnika jutros oko 9 časova

Netfliks je srušen za samo nekoliko minuta! Počelo je finale serije „Stranger Things“ (FOTO/VIDEO)
Mili Bobi Braun - Copyright Profimedia

Neizvesnost da saznamo sudbinu bivših i sadašnjih stanovnika Hokinsa je okončana, jer je konačno dostupan drugi deo četvrte sezone serije "Stranger Things". Nimalo neočekivano, samo nekoliko minuta nakon premijere Netfliks se srušio.

Serija "Stranger Things"/Profimedia
 

Dugo iščekivani završetak četvrte sezone serije "Stranger Things" jutros je osvanuo na Netfliksu, ali samo nekoliko minuta nakon što su stigle poslednje epizode, striming servis se srušio uz poruku korisnicima: „Molimo pokušajte ponovo kasnijeˮ. Tehničke poteškoće dokaz su koliko su obožavaoci uzbuđeni da saznaju šta će biti s njihovim omiljenim junacima, a pad striming servisa naveo je mnoge uznemirene korisnike da odu na Tviter i podele vesti o svojim problemima.

 

 

„Prošlo je pet minuta, kako smo već srušili Netfliks?”, napisao je jedan korisnik, dok je drugi dodao: „Nisam upravo odbrojavao sekunde kao da je Nova godina da bi se Netfliks srušio”. Stranica DownDetector potvrdila je više od 700 izveštaja o tehničkim problemima korisnika Netfliksa jutros oko 9 časova, a čini se da su u većini slučajeva oni u međuvremenu otklonjeni.

Profimedia
 

"Stranger Things" drži Netfliksov rekord u odgledanim minutima. Samo tri dana nakon objave četvrte sezone serija je dostigla ogromnih 287 miliona sati gledanja, dok je "Bridžerton" dotad držao rekord od 193 miliona sati.

Radnja četvrte sezone počinje šest meseci nakon završetka treće, odnosno nakon bitke kod tržnog centra Starcourt. Eleven, koju glumi Mili Bobi Braun, odvučena je od svojih prijatelja i odvedena na susret s državnim službenicima. Dala je do znanja da više nema svoje moći, te joj je rečeno da je ona jedina koja može sprečiti smak sveta.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: index.hr

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike