Prve fotografije Kajli Minog i Džejsona Donovana na snimanju "Suseda": Veseli i nasmejani kao tinejdžeri (FOTO)

12.07.2022

12:30

0

Ovaj par je bio omiljen osamdesetih godina

Prve fotografije Kajli Minog i Džejsona Donovana na snimanju "Suseda": Veseli i nasmejani kao tinejdžeri (FOTO)
profimedia-0568609368 - Copyright Kajli Minog i Džejson Donovan/Profimedia

Prve fotografije pevača Kajli Minog i Džejson Donovana koji su se ponovo okupili na snimanju serije "Susedi" osvanule su na društvenim mrežama.

Ovaj par iz serije bio je omiljen kod gledalaca iz osamdesetih godina. Džejson Donovan i Kajli Minog  su se posle 30 godina ponovo našli u ulogama Skot i Šarlin.

Kajli Minog i Džejson Donovan/Profimedia
 

Njihov povratak u Remzi ulicu u izmišljenom predgrađu Melburna, Erinsburgu, dogodio se nakon što je objavljeno da će poslednja sezona serije biti emitovana ovog leta, posle 37 godina prikazivanja.  

Kajli Minog koja je za više od 30 godina od kada se pojavila u seriji prešla put do svetske zvezde objavila je fotografije sa Džejsonom Donovanom na svom Tviter nalogu napisavši: "Sada smo ponovo zajedno", aludirajući na deo zajedničke pesme "Especially For You", koja je bila planetarni hit osamdesetih.

Na fotografijama Kajli i Džejson se grle i smeju. 

Zajedničke fotografije je podelio i Džejson Donovan na svom Tviter nalogu, napisavši: "Tako je dobro vratiti se zajedno sa ovom neprikosnovenom legendom. Skot i Šarlin u završnim scenama".

Serija "Susedi" prvi put je emitovana 1985. godine, a Džejson Donovan i Kajli Minog igrali su u seriji sve do 1989. godine.

Njihovu epizodu venčanja gledalo je više od dva miliona gledalaca u Australiji, a godinu dana kasnije serija je privukla 20 miliona ljudi kada je prikazana u Velikoj Britaniji.

Konačni kraj posle 37 godina emitovanja serije "Susedi" je planiran za 29. jul na Kanalu 5, kada će biti emitovane poslednje dve epizode.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike