Vraćaju se Elza i Ana? Misteriozna najava trećeg nastavka „Zaleđenog kraljevstva“ (VIDEO)

26.06.2022 | 07:30

„Frozen 2“ je objavljen 2019, skoro šest godina nakon što je prvi film osvojio svet uz legendarnu pesmu „Let It Go“

Copyright Profimedia

Gostujući kod čuvenog voditelja Džimija Felona, zvezda filma „Zaleđeno kraljevstvo“ Kristen Bel je, tokom razgovora o novoj sezoni serije „Veronika Mars“ i svojoj novoj knjizi, nezvanično najavila snimanje trećeg nastavka kultnog serijala „Frozen“, u kome pozajmljuje glas princezi Ani.

- Želela bih da najavim „Frozen 3“, ali bez ikakvog ovlašćenja. Imajte na umu da sam rekla „bez ovlašćenja“, jer nisam nadležna da dajem zvanične izjave - rekla je glumica.

Nakon što je naglasila da nema zvaničnu potvrdu da je u najavi još jedan film, Bel je istakla da bi jako volela da se „Zaleđeno kraljevstvo“ pretvori u trilogiju.

- Moram da ostanem tajanstvena, ali znam da je nedavno Idina Menzel koja je pozajmila glas Elzi, rekla da bi to uradila i osećam kao da svi postavljamo isto pitanje: Šta čekamo? Hajde da to uradimo - naglasila je glumica.

„Frozen 2“ je objavljen 22. novembra 2019, skoro šest godina nakon što je prvi film odneo publiku u snežnu mećavu i osvojio svet uz legendarnu pesmu „Let It Go“.

Dizni tek treba da zvanično objavi još jedan nastavak „Zaleđenog kraljevstva“.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Izvor: cbr.com