Bogat koncertni program u Beogradu: Vasil, KKN, "Četiri Maljčika"...

30.10.2020

16:51 >> 10:39

0

Poslednji u nizu nastup humanitarnog maratona u bašti Festa desiće se u petak, kada nastupaju Atheist Rap, Prti Bee Gee i Vizelj

Bogat koncertni program u Beogradu: Vasil, KKN, "Četiri Maljčika"...
Copyright Promo

Džez muzičarka Irena Blagojević, koncert “Četiri Maljčika” dvojice pijanista Aleksandra Šandorova i Nemanje Nikolića, rok grupe Partibrejkers, Eyesburn i Atheist Rap samo su neki od koncerata koji se održavaju ovih dana po Beogradu i Srbiji.

Džez dama će večeras nastupiti u klubu Bluz i Pivo, a uz Blagojevićevu nastapuju Bojan Cvetković – piano, Milan Nikolić – bas i Aleksandar Cvetković – bubnjevi. Vokalna umetnica stekla je slavu pre 20 godina na “Beogradskom proleću” kada je osvojila prvo mesto na muzičkom festivalu “Slavenski bazar” u Kijevu. Od 2008. godine počinje solo karijeru, ima za sobom dva studijska albuma gde je autor većine pesama – ”Jutro bez ljubavi” i “Blistavi grad”.Između dva albuma objavila je zapažene singlove – soul pesmu “Lonely Days” na engleskom i disko-fank-džez “Memories of You”.

Na Kolarcu je sutra posebno dvostruko veče rezervisano za projekat “Nebeska Rusija – 4 Maljčika”, koje će biti izvedeno u dva termina – u 20 i 21.50 čas. Program je posvećen sećanju na Vladu Divljana u kome učestvuju pijanisti Aleksandar Šandorov i Nemanja Nikolić, a sve ih povezuje muzika kompozitora Sergeja Prokofjeva, odnosno njegov “Koncert za klavir i orkestar br 3”, sa autorskom muzikom Divljana.

Grupu Kanda Kodža i Nebojša (KKN), nastupa takođe u petak, ali ne u Beogradu, već u Gradskom kulturnom centru Užice. Ovoga puta alternativni bend KKN nastupa u akustičnoj „unplugged“ varijanti, kako će svirati uskoro i u Kombank Dvorani 7. novembra. U fokusu pažnje biće izbor pesama sa aktuelnog retrospektivnog albuma “Popis”, uz obeležavanje 30. rođendana grupe.

Promo / Longplay

Humanitarni koncerti za malu Aniku počeli su u utorak u Bašti kluba Fest u Zemunu, nastupima elektro grupe MAiKA, rege pop atrakcijom S.A.R.S. i takođe spomenutim – KKN, kao i The BestBeat, The Fuzzbox i VIS Limunada, a večeras na pozornicu izlaze rok legende Partibrejkersi, rege hard rok bend Eyesburn i rokeri Mooncage.

Poslednja u nizu svirka humanitarnog maratona desiće se u petak, kada nastupaju pank rok veterani Atheist Rap, Prti Bee Gee i alternativni sastav Vizelj.

Promo

Petak je rezervisan i za jedno gala veče u restoranu Enso u okviru kluba Novi BitefArtCafe, kada će svoj program imati najpoznatiji džez pijanista Vasil Hadžimanov sa ćerkom Martom, a na bini će im se pridružiti Milan Pavković na kontrabasu i Rastko Obradović na saksofonu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike