Suze Dženifer Lopez: Objavljen trejler dokumentarca o planetarnoj superzvezdi (VIDEO)

19.05.2022

15:35

0

Premijera će biti održana u United Palace na gornjem Menhetnu, koji se nalazi samo nekoliko stanica metroom od njenog voljenog Bronksa

Suze Dženifer Lopez: Objavljen trejler dokumentarca o planetarnoj superzvezdi (VIDEO)
Dženifer Lopez - Copyright Profimedia

Dokumentarni film "Halftime" o Dženifer Lopez stiže na Netfliks 14. juna, a pre toga imaće premijeru na događaju "Opening Night at Tribeca" 8. juna.

Džej Lo je na svom Jutjub kanalu objavila trejler za ovo ostvarenje, gde možemo videti kako će dokumentarac izgledati.

- Tako sam uzbuđena što mogu da podelim trejler za moj nadolazeći dokumentarac "Halftime" ("Poluvreme") - napisala je Dženifer Lopez.

Premijera će biti održana u United Palace na gornjem Menhetnu, koji se nalazi samo nekoliko stanica metroom od njenog voljenog Bronksa.

Dženifer Lopez, Profimedia
 

Dokumentarac je režirala Amanda Mičeli i ponudiće "intiman pogled iza zavese", prateći Lopezovu dok se priprema za nastup u poluvremenu Super Bowl-a, kao i njen nastup na nedavnoj predsedničkoj inauguraciji.

„Halftime“ oslikava početak druge polovine života Lopezove, dok ona otkriva svoj razvoj i sazrevanje kao Latinoamerikanka, majka, umetnica, preuzimajući glavnu ulogu u svom životu i karijeri i koristeći sopstveni glas za višu svrhu", navodi se u opisu dokumentarca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

"Halftime", prikazuje čuvenu Džej Lo onakvom kakva ona jeste i zbog čega je postala ikona, superzvezda koja već decenijama inspiriše ljude svojom istrajnošću, hrabrošću i kreativnim sjajem

U jednom od kadrova dokumentarca vidi se kako je zaplakala kada je saznala da neće biti nominovana za Oskara za njenu ulogu u filmu "Hustlers".

- Bilo je teško. Imala sam nisko samopoštovanje. Morala sam da shvatim ko sam i da verujem u to, i da ne verujem u bilo šta drugo - rekla je Džej Lo.

Suosnivač Tribeka festivala, čuveni glumac Robert De Niro imao je, takođe, reči hvale za dokumentarac koji je opisao kao moćno pripovedanje koje podstiče da se borimo za univerzalne vrednosti koje povezuju čovečanstvo.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike